10 minute met klank op LAAT dit rol Festival 2013 - Benešov, CZ

interview-audio-header
Voordat ons begin, my vertel hoe jy graag Le Bikini in Toulouse, in Frankryk, twee jaar gelede, met Phace en Emalkay.

Le Bikini? Jy weet wat. Daardie klub is soos geen ander klub ek in gewees het. Dit is belaglik, dit blaas my gedagtes. Dit is een van die mees hoë-tegnologie op soek klinkende klubs. Die klankstelsel is net belaglik in daar, so ja, ek onthou daardie aand baie, baie goed, want ek wag om terug te gaan, en ek kan nie wag om terug te gaan.


Wat gaan jou volgende tatoo wees? Is daar enige ruimte gelaat eintlik?Let It Roll 2013

Ja, nogal 'n bietjie, my arm is amper klaar, Ek het 'n paar ruimte hier. So regtig ek wil vul hierdie arm up (linkerarm). So dit is waarskynlik gaan wees soos 'n anker, want ek het soos 'n haai wat oopgeruk deur 'n inkvis op my arm, so dit is kinda 'n bietjie waterige, so ek is soort van 'soos 'n soort van water met skat bors en dinge.


So is jy nou eers terug in Frankryk voor die einde van die jaar?

Ja, ek dink so, Ek is nie so seker. Ek het nog nie gehoor van my agent nog, maar ek dink ek ja am. Ek dink ek sal raak word in Frankryk iewers.


Iewers soos Le Bikini?

Dit kan wees ja!


Kom ons kom terug na die musiek. Is jy vrystelling van iets wat jy laat val vanaand?

Ja, ek het 'n nuwe EP wat kom op Blackout, wat Swart Sun Ryk nuwe etiket. Dit EP genoem Sak van Bones (https://soundcloud.com / blackoutmusicnl / a-sak-of-bene-knipsels), en dan het ek net klaar my derde album vir Virus. Ek is bemeester wat op Dinsdag hierdie week, en dan is dit klaar.

interview-audio-photo2

Ja, dit is twaalf spore, dan is die EP en dan het ek het 'remixes. Ek het waarskynlik soos byna twintig dinge oor te laat val in verskeie punte in die volgende paar maande, so dit is 'n baie.


Watter sagteware gebruik jy om te produseer?

Ek gebruik 'n program deur Presonus genoem Studio One (studioone.presonus.com). Nie baie mense weet regtig oor dit, nie baie mense gebruik dit. Dit is nogal 'n nuwe. Dit is 'n baie nuwer as logika en Cubase, en Ableton.


Jy het tutoriale Ek dink, maar dit was op die logika?

Ja ja ek het een net om te soort promo die laaste album, want daar was 'n soort van die vertraging op dit. Ons belowe om die album en dan was dit vertraag twee weke, drie weke.

Ons het nie wil hê mense moet laat sak, sodat ons soort van iets gedoen het om soort van iets gee totdat die album kom uit. So ja ons gedink het 'n handleiding, Ja dit fokken gaan mal, Ons het soos 50 duisend uitsig op YouTube, en Ek het mense in die toneel het my vertel dat hulle dit sou gekyk en geleer dinge van my en waardeer dit.

Dit soort van werklik het my geïnspireer om dit weer te doen. Wil jy weet wat ek bedoel, Ek het so 'n groot terugvoer van dit. Ek was regtig senuweeagtig, as jy luister na my aan die begin, Ek is soos regtig robot, en dan het ek ontspan en kry in dit.


Let It Roll 2013

Sodat jy dit gaan doen met hierdie nuwe sagteware?

Ja hopelik. Ons het nie veel tyd verlede tyd, volgende keer is dit nou eers meer professionele soek. Ek is nie seker wat, Ek is nie 'n spoor gaan breek soos ek gedoen het op daardie een.

Ek sal waarskynlik fokus op 'n spesifieke, Ek is waarskynlik vyf of ses kleintjies gaan doen. Een op breek, een op baskitaar, een op hierdie, waarskynlik volgende jaar.


Is daar enige VST wat u aanbeveel en kan nie ontslae raak van wanneer jy 'n deuntjie, dit is altyd terug te kom?

Camelphat3 (www.camelaudio.com / camelphat.php). Dit is soos die beste VST, dit is 'n ongelooflike filter, groot vervorming, dit is iets wat jy wil hê dit moet wees. Dit is soos 'n groot fokken hamer, dit klop die kak uit van alles wat jy wil sit deur dit en maak dit klink anders en ontsagwekkende. Dit en asblik (www.izotope.com / produkte / klank / asblik).

Die enigste ding wat ek het, is 'n ten volle akoesties behandel kamer. En dit is soos 'n duikboot, dit is soos 'n lugdigte daar. En ek het Adam sprekers (www.adam-audio.com) wat buitengewone, Ek sou aanbeveel om hulle oor enigiets.

Dit is soos 'n presisie gereedskap wat jy weet. Dit is soos wat jy wil gebruik om 'n vleismes iets te sny. Wel Adam se is soos 'n skalpel. Verstaan ​​jy? Dit is mal.


So luisteraars jy het 'n paar liedjies te wag vir.

Ja, Sak van bene op Blackout einde van Augustus begin van September, en ek het vergeet oor die monster, daar is 'n voorbeeld van my album wat kom uit ses weke nadat, einde van September, wat is 'n rede 4 Kommer Peep Show en 'n VIP van Kopruimte.

Ja, ek het al besig.


interview-audio-photo4

Dit is 'n roeping en ek dink.

Jy weet mense sê Ek skryf liedjies vinnig, maar jy weet, Ek gaan na die ateljee van Maandag tot Vrydag, soos dit is wat ek doen dit is my werk. So as ek het daar vir agt ure en het nie kom met iets, na soos sewentien jaar van gaan in die studio, sou daar iets fout met my wees.

Ek behandel dit nie soos 'n werk, want ek geniet dit soveel as wat ek gedoen het toe ek sestien jaar oud, toe ek die eerste keer in dit. Net my benadering tot dit meer berekende en logiese. En my omgewing opgestel is baie pro-aktiewe. Dinge kan begin gebeur in 15 minute, 'n uur wat jy ken, dit is soos ek het iets goed jy weet.

Enigeen sal jou vertel dat is die belangrikste ding, musiek is om jou idee af uit jou kop uit jou sprekers so vinnig as wat jy kan, want dit is weg, dit is weg soos wat, en dan is jy op 'n ander pad.


Enige laaste woord?

Hopelik sal ek kom om jou shows regtig gou, Ek kan nie wag, so ja, ek het nie daar vir 'n lang tyd, so ek bring baie van die liedjies.

[EDIT]
LUISTER sal by laat dit ROLL Open Air 2014

http://www.ilovedrumnbass.com/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://www.ilovedrumnbass.com/en/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://ildnb.com?p=10075

Oor

Ek is 'n Junglist. Tydperk!

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Posted in Audio, BassJunkees, Drumnbass, Gebeure, Optredes, Guest DJ, I Love Drum & Bass, Interview, Interview, Jegeor, Laat Dit Roll 2013, Party resensies, Foto's, UK
Radio
Beskikbaar Streams 4

BassJunkees.com

ILoveDrumnBass
Laat Dit Roll Frankryk
Bassjunkees Radio
Aande wenke !
  • Geen opkomende geleenthede
AEC v1.0.4
Kategorieë