10 minute met Mark Wilkinson by LAAT dit rol Festival 2013 – Benešov, CZ

interview-wilkinson-header
Hoe was jou show vanaand?

My show, dis mal man, Ek het hier 'n uur voor my stel en Ed Rush & Optiese gekom het voor my, vul in vir MindVortex wat 'n aangename verrassing vir die skare.

En dit is net amazing, hierdie ding Ek is mal oor die Tsjeggiese Republiek, soos hulle is lief vir hul Drum en Bass jy weet. Jy het 'n fees nou, en ons het Ram Records oor te neem 'n stadium, en jy het Virus stadium, so dit is alles Drum en Bass.

Jy weet wat ek bedoel, dit is net 'n groot, vir my, om betrokke te wees in die toneel en kom hier, en net almal wil net hoor Drum en Bass, niks anders nie, maar Drum en Bass.

En dit is 'n groot, dit is 'n ongelooflike ervaring. Dit is slegte, Dit is verfrissend.

Let It Roll 2013

Ek het altyd geweet dat Tsjeggiese Republiek is nou eers skuldig. Die enigste klub wat ek op gespeel het, is Roxy (www.roxy.cz) en dit was groot, dit was uitverkoop, en dit was waarskynlik oor meer as 'n jaar gelede. Toe ek net 'n paar liedjies uit, en die reaksie hier was ongelooflik.

Eintlik het ek hier gekom het drie of vier jaar gelede, op 'n takbok doen, en die beste man van die man wat kon trou was Cyantific, Hy is bespreek aan die fees Hospitality aand te doen. Ek was nog nie onderteken is om ram deur die destydse, Dit was so goed, Dit was net een van daardie nagte wanneer almal was om te drink. Ons party is baie moeilik.

So dit was my eerste keer, en ek onthou sê aan die promotor soos, my boeke volgende jaar, my boeke volgende jaar. So 'n paar jaar gelede het hulle bespreek my. En ek het hier en het my eerste ervaring wat is awesome.

En dan is hierdie jaar wat jy wil, uit te sorteer word naby die headlinings, dit is net ongelooflik, dit is net 'n groot man, dit is 'n groot ding.


Weet jy hoe baie lande wat jy het na, Ek bedoel net as 'n DJ?

Geen, Wel, ek bedoel soos hierdie jaar, Ek het waarskynlik gedoen om die hele wêreld. Ek bedoel ek nie gespeel het in Asië, wat iewers Ek het regtig wanna play.


Dubai miskien?

Geen, Wel, ek het vloei daar deur. Blykbaar, die promotor van die groot klub scene in Dubai is hier vanaand, so my vra is interessant. So ja, ek het dit nie gedoen Asië, Ek het dit nie gedoen Dubai, Ek het dit nie gedoen Afrika, maar, Ek het dit gedoen Amerika, Ek het dit gedoen om die hele Amerika vanjaar, Ek het die Wes-kus verlede jaar.

Dit is net 'n wonderlike geleentheid om, weet jy wat ek bedoel soos, Ek het dit gedoen die uitgang Festival (Serwië), Ek is besig met Pukkelpop (België), Ek is besig met Outlook Festival (Kroasië), 'n baie feeste in Engeland. Ek Gemiddeld is dit net 'n wonderlike geleentheid wat jy ken.

Ek gebruik word om 'n tuinier. Sodat jy weet wat ek wil Gemiddeld voordat ek het dit, Ek gebruik word om 'n tuinier, Ek gebruik om te Verdien 45 pond 'n dag. Ek gebruik dit om lief te hê. En ek gebruik 'n paar van my werk te doen nadat Tunes. Ek gebruik word om huis toe te gaan, 5 uur, begin my rekenaar en begin om Tunes.

En so nou in staat wees om die wêreld te reis en DJ in die voorkant van verskillende skares, sien die verskillende reaksies op verskillende Tunes, en eintlik kry jy 'n interpretasie van soos watter soort musiek doen soos Amerika, watter soort van Drum en bas wat hulle wil.

Tsjeggiese Republiek, en soos Frankryk, waar julle is uit, Europa is die sentrale punt vir Drum en Bass, dit is wat ek vind. Die Britse oorwegend natuurlik, dit is van daar af, maar Europa, soos jou wetgewing, julle regerings wetgewing laat groter partytjie.

interview-wilkinson-photo2

Jy weet, soos vanaand, jy skiet vuurwerke af die hoofverhoog, reën vuur op die skare. As dit was in die Verenigde Koninkryk, jy weet die brandweer wou sluit wat af, maar omdat dit in Tsjeggiese Republiek, dit is toegelaat en eintlik was dit net ongelooflik jy weet wat ek bedoel, en die opening toneel was ongelooflik, en skouspelagtige.

En dit is die ding met Europa jy weet, almal is 'n bietjie meer verkoelde uit, hulle wil uit te kom en het 'n goeie tyd, die polisie nie die moeite doen jy te veel, soos in die Verenigde Koninkryk wat is baie oorheersende, en in die VSA is dit 'n ongelooflike toneel soos oral in Europa.


So het ek gehoor Hear Beat vanaand, wat pas vrygestel, hoe het die skare antwoord en is dit 'n voorgereg vir 'n LP uit te kom regtig gou?

Die ding met Hartklop is soos, dit is tegnies helfte van die tyd Drum en Bass. Jy weet ek is om uit Drum en Bass rekords vir drie jaar, en jy weet, dit is net een van die rekords wat ek geskryf het 'n ruk gelede, en ek het nie bedoel om te skryf om dit te blus, Ek het dit geskryf om te gee aan iemand anders te sorteer van sing op.

Maar dan is almal was soos waarom jy het dit nie uit jouself, jy weet, iets anders. Jy weet ek wil nie beperk word tot Drum en Bass deur my hele loopbaan, want jy weet na 'n rukkie, jy wil net verken dinge.

So ek sit dit uit en ek het seker gemaak dat ons moes remixes om dit te ondersteun, want vir my, dit is die helfte van die tyd, sodat jy weet, Kelk en Teebe Ek hou van die ouens, hulle verpletter die remix, MindVortex aswell. Dit is soos 'n meer kommersiële rekord, Ek bedoel ek het nog altyd liefgehad P. Geld en ek wou saam met hom werk, en dit is 'n persoonlike ding wat ek wou doen,.

Jy weet ek het nog nooit bepaal te word deur 'n etiket of my fans, Ek het uit wat ek wil blus. Aan die einde van die dag, natuurlik, indien dit is kak, dan niemand is dit nou eers geblus. Maar as hulle dit wil hê, jy weet, Ek sal dit uit.

My volgende rekord voor die album is nou eers 'n Drum en Bass rekord wees, en my album is soos 70 persent Drum en Bass in elk geval, jy weet wat ek bedoel, so goed 80 persent Drum en Bass, so vir my, om te luister na 'n album, moet jy jou breek te hê in die album. Jy moet jou oomblikke te hê waar dit vertraag, dit is iets wat 'n bietjie anders.

Let It Roll 2013

Dit is regtig wat ek gedoen het met Hartklop, jy weet, Ek het blus Drum en Bass rekords na Drum en Bass rekords, Ek wil wys mense wat ek kan hierdie soort van dinge te maak. Toe ek gaan terug kom met 'n ander Drum en Bass rekord, Ek wil hou maak Drum en Bass, Ek bedoel dit is wat ek is lief vir, dit is wat ek DJ vanaand, dit is wat ek reis die wêreld probeer om te voed mense te doen, jy weet wat ek bedoel.

Jy gaan n paar plekke, en hulle is soos wat Drum en Bass? Jy weet ek doen hierdie feeste, want ek is nou gesien word as 'n meer kommersiële Wet, dit gee eintlik my die geleentheid. Waar sommige mense kan sê, O ja, jy weet jy hierdie kommersiële musiek is te maak. Wel my oogpunt is eintlik, wat ek doen is ek mense is die bekendstelling van.

Wanneer ek gaan en speel, Ek kan speel Hartklop, En dit is nie Drum en Bass. Deur dit te meng met die remix, dan is dit soos OK wat is dit? Dit is Drum en Bass, en dan sal ek dit meng in met nog 'n uur werd van Drum en Bass en mense is soos OK, Ek hou van Drum en Bass. Dit is hoe ek bekend gestel aan dit.


Jy neem deel in iets so dat net soos Drum en Bass nie net bly 'n subkultuur, reg?

Ja, ek dink mense wat dit gedoen het voor soos Chase en status, Subfocus, DJ Fresh, jy weet wat ek bedoel. Maar dit is oor die opvoeding van mense, en dit is soos die meer mense wat lief vir jou musiek, hoe beter is die shows. En dit is beter vir die musiek op 'n hele.

Binne Drum en Bass, daar is so baie ondergrondse etikette. Goed nie, selfs ondergrondse etikette, soos Kritieke, soos Virus, hulle is die oorname van die fases, hulle het hul eie stadium vanaand. Jy het soos Shogun, jy weet, selfs Ram, hulle kan sit meer uit kommersiële dinge, maar hulle kan steek harde musiek, en dit is net om meer mense wat betrokke is in dit en dit is net 'n goeie ding, jy weet wat ek bedoel.

Daar is nie so iets soos die behoud van iets wat regtig klein en net styf, want aan die einde van die dag, mense groei uit dit uit. En wat jy nodig het om nuwe mense te bring in, wat jy nodig het om nuwe mense te voer in musiek en dit is wat ek probeer om te doen. En dan my stelle Drum oorwegend is en Bass, so dit is my idee jy weet, en dit is wat ek leef basies.


Sommige mense sal wil weet hoe dit is dat jy produseer, maak collabs, werk, is dit oor die internet, saam in die ateljee. Hoe is hierdie nuwe LP lazers nie ingesluit gemaak?

Persoonlik, die ding met produksie, is dat dit is iets wat gebeur met verloop van tyd, en ek het altyd vind dat jy 'n lug te ontwikkel. So my lug ontwikkel oor sowat, Ek bedoel ek het begin om musiek toe ek 14, en ek het onderteken om ram toe ek 21 so dit was sewe jaar van die soort van die ontwikkeling van my produksie.

Ek produseer gewoonlik my liedjies op my eie, en ek het net die funksie kunstenaars soos sanger, so ek maak 'n deuntjie en dan sal ek wees soos reg, Ek is mal oor hierdie sanger, Kom ons gaan in die ateljee, laat se rekord sommige koor vir die spoor.

Let It Roll 2013

Ek het gewerk met 'n man genaamd Brad, wat deel is van die Nextmen (thenextmen.com), hulle is soos 'n hiphop-groep en hy is musikaal ongelooflike, jy weet wat ek bedoel, so ek het saam met hom op soos twee liedjies op my album. En dit is soos dit bring dat verskillende soort van musikale koppe, Vir my is jy inspirasie te neem van ander mense te maak 'n album regtig diverse, en dit is wat ek wou doen,.

As 'n produsent, jy nodig het om gemaklik, jy hoef nie baie geld te spandeer op hierdie belaglike buggings, Ek het 'n paar mense spandeer baie geld op hierdie buggins, want aan die einde van die dag, wat jy nodig het om te leer hoe om die buggings te gebruik voordat jy begin met behulp van hulle.

Ek gebruik logika, Ek gebruik baie basiese logika buggings, maar ek gebruik Massiewe, Ek gebruik Razor, en ek gebruik Predator, en ek gebruik EXS24, dit is 'n sampler. Dit is nogal baie wat ek doen, en ek dink dit is al wat jy hoef te doen,, jy weet, dit is om jou vlakke reg.

My polse is al die monsters, so ek hier breakbeats, klassieke, jy weet soos, 'Dink’ breek, natuurlik die Amen breek, deur die Winstons broers (http://www.bbc.co.uk/programmes/p00hc8sf). Dit is al die monsters regtig, en dit is fundamenteel wat Drum en Bass uit, monsters.


Ek onthou dat ek sien in Parys met Stamina MC, en hy was net nie doen die MC, Hy sing, en dit was awesome. Is jy kom terug na Frankryk?

Wel, jy weet wat, Ek het om dit te sê vir die Franse mense. Jungle Juice, Arnaud en Olivier, hulle het my my eerste internasionale bespreking, Ek onthou dit duidelik. Charly van die Dirtyphonics, Hy het vir hulle gesê, hulle was soos ons het iemand nodig om te bespreek, iemand goedkoop, iemand wat nuwe. So ek onthou om my eerste bespreking 150 pond en dit was in 2010, en ek onthou om op die Eurostar en ek was soos wow, Ek gaan na Frankryk, Ek speel nou is om 'n klomp mense wat nie my taal praat nie so goed soos ek doen.

En sedertdien, die ouens gewees, Ek is lief vir hulle, hulle is die mooiste mense en hulle gooi baie goeie partye. Ek bedoel Cabaret Sauvage, Ek het daar 'n paar keer, dit is net ongelooflik. Maar dit is die feit dat dit 'n sirkus tent, en ek het liefde vir die ouens en ek is mal Frankryk. Ek het dit gedoen 'n paar goeie vertonings daar, Ek het gespeel vir ander promotors maar Arnaud en Olivier, hulle is soos baie goeie vriende van my, en hulle gooi n groot partye, waarskynlik die beste tye van my loopbaan in DJ gewees het met die ouens.

[EDIT]
Wilkinson will be at LET IT ROLL Open Air 2014

http://www.ilovedrumnbass.com/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://www.ilovedrumnbass.com/en/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://ildnb.com?p=10075

Oor

Ek is 'n Junglist. Tydperk!

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Posted in BassJunkees, Drumnbass, Gebeure, Optredes, Guest DJ, I Love Drum & Bass, Interview, Interview, Jegeor, Laat Dit Roll 2013, Party resensies, Foto's, UK, Wilkinson
Radio
Beskikbaar Streams 4

BassJunkees.com

ILoveDrumnBass
Laat Dit Roll Frankryk
Bassjunkees Radio
Aande wenke !
  • Geen opkomende geleenthede
AEC v1.0.4
Kategorieë