Entrevista de Aeph - Live at the Batofar, París - Organitzat per la Renovació Urbana

Batofar, París, França, 27 juny a 28 juny.

Una vegada més, una gran nit al Batofar que estava ple com bojos. Aeph s'estableix el lloc en primera, però per sort el Batofar és una llanxa.

La Renovació Urbana va organitzar un altre partit increïble i els segons Bassjunkees viuen entrevista està disponible a tots els podjunkees podcasts.

BJR: Hola Aeph, Com et sents aquesta nit

Aeph entrevista BJR

Aeph: Em sento nois grans!

BJR: No esperàvem menys de tu. La gent està molt emocionada i l'aire aquesta nit és molt elèctric a París. Noies franceses saltaran sobre tu mentre jugues, has estat advertit?

Aeph: (riu) Sí, estic a punt per això, amb optimisme, i si el club està ple i estic molt Hapy respecte. Així que mirant cap endavant per aquesta nit, i espero que la gent va a gaudir del que estic fent. Així que sí, molt positiu al respecte!

BJR: Per descomptat, anem a gaudir! Vostè ha jugat aquí una vegada amb els nostres amics d'Àudio, Quina és la teva impressió d'aquest vaixell abont, aquest club aquí?

Aeph sobre el Batofar

Aeph: Et fa sentir marejat (riu) com si et donen ganes de ballar com fins i tot quan no vull ballar saps, perquè es mou sola. Ara és el malvat que vull dir com jugar en un vaixell és sempre molt bona experiència ja saps. No és molt comú per jugar en un vaixell com aquest, i encara que la pista no és molt gran, l'ambient és simplement genial! Et sents com si estiguessis jugant al davant de milers de persones.

BJR: Exactament! ¿I quin maquinari es va a utilitzar per a la reproducció?

Aeph: Jo vaig a utilitzar Ableton i vaig a pretendre ser un DJ. (riu) Naaah que vaig a utilitzar dos CDJs i vaig a barrejar, passat de moda.

BJR: Quant a la llista de reproducció d'aquesta nit? Qualsevol dubplates hauríem d'estar esperant? I els seus propers llançaments per venir?

MesBass en BJR

Aeph:Vaig a tocar alguns dubplates, però també vaig a jugar una mica de classes aswell. M'agrada quan les persones reconeixen la pista i potser veure als seus amics i diuen “sí que sé que aquest”. Sí vaig a jugar una mica del meu proper material, alguns dubplates també d'alguns amics, En aquest moment realment tantes coses en els últims tres mesos, i totes les cançons van ser molt ben. Següents dues cançons que vaig a realease estaran amb enregistraments Bad Taste per al nou volum Bad Taste 5 àlbum i estem tan ansiosos que. Posem molt d'esforç en aquest disc i estic segur que serà gran. I després probablement vaig a deixar un sol de música Lifted. Sí, Aixecat és finalment de tornada.

BJR: Sí, aquesta és la meva impressió. Tinc un sentiment molt prolífic you'e.

Aeph: És perquè sóc més madur! (riu)

BJR: Jo estava molt emocionat quan vaig descobrir el seu últim EP de Raça 12 Polzades. Aquestes cançons són tan pesats i MAK vol ballar i posar les mans en alt, aswell com el seu EP en enregistraments Bad Taste, i especialment Nightrider! La seva marca és d'estil futurista retro combinada amb rugint i rodant sons. Com i quan vas començar fent Drum and Bass?

Aeph: Vaig començar a 2007 així que ha estat 5 anys des que estic al voltant d'aquest negoci i les coses estan millor ara. En begginning Començo procuding altres coses i llavors quan vaig descobrir Drum and Bass amb artistes com Dillinja i Subfocus, Pèndol, I relized que això era el que estava buscant, per la música. Al principi va ser una mica difícil perquè Drum and Bass és realment complicat per produir, especialment fa cinc anys. Els ordinadors no eren tan poderosos i era una mica difícil d'aconseguir mostres agradables, biblioteques i altres coses. I ara els nens, per a ells és molt més fàcil. I després res, Em vaig emportar així i estic gaudint molt del que estic fent. Ara mateix, aquest és el meu treball de temps complet i estic molt orgullós i feliç per això.

Aeph esperant la següent pregunta

BJR: Utilitza claus per construir els seus conjunts?

Aeph: En realitat, no, Estic més que vaig a veure el que és el meu estat d'ànim del moment, veure el que les multituds volen. Tinc més o menys com una llista de cançons en la meva ment. Estic jugant molt sovint, així que sé que sintonitza estan bé per barrejar amb un altre. Però si veig que les multituds no estan gaudint del que estic jugant, Em canvi per una altra cosa. Així que no tinc temps de mirar la clau o coses per l'estil.

BJR: Vostè és un italià nadiu, ara viu a Londres. Era l'escena Drum and Bass la seva motivació per deixar Itàlia per Anglaterra?

Aeph:Em trasllado a Anglaterra per diverses raons. A Itàlia, les coses no anaven tan bé. Ara estan totalment merda. Però en cinc anys enrere, estava començant a ser molt dolent. A més jo volia aprendre anglès. I jo volia produir Drum and Bass a Londres perquè, avui en dia vostè pot produir Drum and Bass a tot arreu i aconseguir llançaments i aconseguir concerts. Però jo volia conèixer gent cara a cara ja saps, tractant d'entendre si m'agrada la gent que m'envolta.

BJR: El vaixell està gairebé enfonsant ara. (riu) Vostè pot sentir el moviment del vaixell. I els amplificadors estan cremant just aquí. Estàs a punt per fer esclatar el volcà?

Aeph:M'estic tirant Estan preparats! Nice One!

BJR: Té por abans de foc?

LET'S DO IT!!

Aeph:Solia tenir una mica de. Ara m'estic fent massa vell per estar preocupats al respecte. Però si sempre, sempre… Tan aviat com em vaig a mirar més enllà, Vaig a ser com oh f * ck! Però tan aviat com comenci a jugar, tan aviat com toc que “jugar” botó, tot canviarà, immediatament.

BJR: Així que vaig a deixar de prendre el seu lloc darrere dels escriptoris. Qualsevol paraula que voleu afegir fins?

Aeph: LET'S DO IT!!

 

Aeph va mostrar a tots que ell és un DJ de competició aquesta i energia, molt professional! El Batofar era molt, molt ple. Era una bogeria a la pista de ball, i dient Aeph establir el lloc en el foc no era una broma.

La tripulació i els DJs eren tots molt agradables, enormes gràcies de nou a la tripulació Batofar i AdrienM per les seves grans fotos!!

 

Bonificacions Vídeo:

- Noxon: http://youtu.be/4zCrtKgOMPw
- Aeph I: http://youtu.be/oTQT3FxHmQ8
- Aeph II: http://youtu.be/_3Txl44VUt8
- Aeph III: http://youtu.be/VilFghqK4fk
- Tojas I: http://youtu.be/wR4L-c27juc
- Tojas II: http://youtu.be/Enku0vgOg5U

 

Veure i descarregar les fotos de la renovació urbana al Batofar:

> Fotos dels: Aeph / Noxon / Tojas / Harry / Erastz - Organitzat per la Renovació Urbana - 27/06/2012 @ Batofar Paris/FRANCE per AdrienM

> Fotos dels: Aeph Organitzat per la Renovació Urbana - 27/06/2012 @ Batofar Paris/FRANCE per AdrienM

 

Escolteu l'entrevista de Aeph nou al Batofar:

> Aeph en viu des de París organitzat per la Renovació Urbana

 

Suport Aeph a la web:

Pàgina de l'artista Beatport Aeph

Aeph Soundcloud

Aeph pàgina de Facebook

Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Publicat a AdrienM, Aeph, Àudio, Batofar, Esdeveniments, França, Guest DJ, Entrevista, Itàlia, París, Imatges, Renovació urbana
Ràdios
Streams disponibles 4

BassJunkees.com

ILoveDrumnBass
Let It Roll França
Bassjunkees Ràdio
Tardes consells !
  • No hi ha pròxims esdeveniments
AEC v1.0.4
Categories