Sunrize regals: Breaks DC el 29 de desembre 2012 @ 03:30 GMT 1



Convidat tocar en viu:

DC Breaks!!

28 desembre 2012 @ 01:00 GMT 2
a Ràdio Bassjunkees.com 's!



DC Breaks will be at the Glazart

per donar-nos un bon acabat realitzat al Regne Unit a finals de 2012

VIURE suposat, és BASSJUNKEES RÀDIO!

No t'ho pots perdre! Així LOCK IN!!



Pàgina web Bassjunkees.com

Bassjunkees Ràdio WebPlayer + Xatejar Applet habitació

Toronto >> December 28th @ 9:30 PM

París >> 29 décembre @ 3h30 (demà)

Los Angeles >> December 28th @ 6:30 PM

Londres >> December 29th @ 2:30 AM GMT

DC Breaks’s Website (dcbreaks.co.uk)

DC Breaks’s Facebook page

Sunrize Facebook event page

Etiquetat amb: , , , , , , , , ,
Publicat a Esdeveniments, Parts propers, París
Ràdios
Streams disponibles 4

BassJunkees.com

ILoveDrumnBass
Let It Roll França
Bassjunkees Ràdio
Tardes consells !
  • No hi ha pròxims esdeveniments
AEC v1.0.4
Categories