10 minuts amb àudio a Let It Roll Festival 2013 - Benešov, CZ

interview-audio-header
Abans de començar, digues-me com et va agradar Le Bikini a Tolosa, a França, fa dos anys, amb Phace i Emalkay.

Li Bikini? Saps el que. Aquest club és com cap altre club que he estat a. És ridícul, que em va deixar al · lucinat. És una de les més alta tecnologia buscant clubs que sonen. El sistema de so és simplement ridícul allà, així que sí que recordo aquella nit molt bé perquè estic esperant tornar, i no puc esperar a tornar.


Quin serà el seu pròxim tatuatge? Hi ha lloc abandonat efectivament?Let It Roll 2013

Sí, bastant, el meu braç està gairebé fet, Tinc una mica d'espai aquí. Així que en realitat vull omplir aquest braç (braç esquerre). Així que probablement serà com una àncora, perquè tinc com un tauró està estripat per un calamar al braç, així que és una mica d'una mica aigualit, així que sóc una mena de tenir com una mena d'aigua amb cofres del tresor i altres coses.


Així que vas a estar de tornada a França abans de finals d'aquest any?

Sí Crec que sí, No estic molt segur. No he sentit parlar del meu agent encara, però jo crec que sóc si. Crec que vaig a estar tocant en algun lloc de França.


En algun lloc com Le Bikini?

Podria ser, si!


Tornem a la música. Està alliberant una cosa que vostè ha estat caient aquesta nit?

Sí tinc un nou EP que ve de Blackout, que és Negre Sun Empire nova etiqueta. Aquest EP es diu Bag of Bones (https://soundcloud.com / blackoutmusicnl / a-bossa-de-ossos-clip), i acabo d'acabar el meu tercer àlbum Virus. Estic domini que dimarts d'aquesta setmana, i després que s'acabi.

interview-audio-photo2

Sí que és dotze cançons, llavors l'EP i després tinc remixes. Probablement tinc com gairebé vint coses a punt de caure en diversos punts en els pròxims mesos, així que és una gran quantitat.


Què programari s'utilitza per a produir?

Jo faig servir un programa anomenat PRESONUS Studio One (studioone.presonus.com). No molta gent sap realment sobre ella, No molta gent el fa servir. És bastant nou. És molt més recent que la lògica i Cubase, i Ableton.


Vas fer tutorials crec, però això va ser en la lògica?

Sí, sí, ho vaig fer només per a un tipus de promoció de l'últim àlbum, ja que hi havia algun tipus de retard en ell. Vam prometre l'àlbum i després es va retardar dues setmanes, tres setmanes.

No volíem que la gent a baix, així que tipus de fet alguna cosa a la classe de donar alguna cosa fins que surti l'àlbum. Així que sí ens va semblar un tutorial, si sóc puta es va tornar boig, vam tenir com 50 milers de visites a youtube, I he tingut la gent en l'escena dir-me que havien vist i après coses de mi i apreciar.

És una cosa que realment em va inspirar a fer-ho de nou. Saps el que vull dir, He tingut una resposta tan fantàstica d'ella. Jo estava molt nerviós, si em escoltes a l'inici, Sóc com molt robòtic, i després em relaxo i em fico en el.


Let It Roll 2013

Així que faràs amb aquest nou programari?

Sí que espero. No tenim molt de temps l'última vegada, propera vegada serà més professional. No estic segur del que, No vaig a trencar una pista com ho vaig fer jo en això.

Probablement vaig a centrar-me en una específica, Sóc probablement va a fer cinc dels sis petits. Un en els descansos, un en el baix, un en aquesta, probablement el proper any.


Hi ha algun VST que vostè recomana i no pot desfer-quan vostè fa una melodia, que sempre torna?

Camelphat3 (www.camelaudio.com / camelphat.php). És com la millor VST, és un filtre increïble, gran distorsió, és tot el que vols que sigui. És com un puto martell, que toca a la merda del que vulguis posar a través d'ell i fa que soni diferent i meravellós. Això i les escombraries (www.izotope.com / products / àudio / escombraries).

L'únic que tinc és una habitació completament amb tractament acústic. I és com un submarí, que és hermètic en aquest. I tinc els altaveus Adam (www.adam-audio.com) que són excepcionals, L'hi recomanaria per res.

És com una eina de precisió que saps. És com si volguessis utilitzar un ganivet per tallar una mica. Doncs Adam és com un bisturí. ¿Entén vostè? És una bogeria.


Així oients que tens algunes cançons per esperar.

Sí, Bag of Bones a extrem apagada d'agost principis de setembre, i em vaig oblidar de la mostra, hi ha una mostra de la meva àlbum que sortirà sis setmanes després que, finals de setembre, que és la causa 4 Preocupació Peep Show i VIP de Headroom.

Sí, he estat ocupat.


interview-audio-photo4

És una vocació que suposo.

Saps que la gent diuen que escric cançons ràpidament, però vostè sap, Vaig a l'estudi de dilluns a divendres, que això és el que faig és la meva feina. Així que si em vaig anar d'allà durant vuit hores i no he vingut amb alguna cosa, després com a disset anys d'entrar en estudis, hauria alguna cosa malament en mi.

Jo no tracte com una feina perquè en gaudeixo tant com jo ho vaig fer quan tenia setze anys d'edat, quan per primera vegada es va ficar en ella. Només el meu enfocament és més calculada i lògica. I el meu entorn està configurat molt proactiu. Les coses poden començar a ocórrer en 15 acta, una hora ja saps, és com si jo tinc alguna cosa saps.

Qualsevol podria dir que és el més important, la música és aconseguir la seva idea cap avall des del cap fins que surt dels altaveus tan aviat com sigui possible, perquè s'ha anat, que s'ha anat com la, i llavors vostè està en un camí diferent.


Qualsevol última paraula?

Esperem que vaig a venir als seus xous molt aviat, No puc esperar, així que sí que no he estat allà per molt de temps, així que vaig a portar un munt de cançons.

[EDITAR]
AUDIO estarà en Let It Roll Open Air 2014

http://www.ilovedrumnbass.com/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://www.ilovedrumnbass.com/en/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://ildnb.com?p=10075

Quant a

Sóc Junglist. Període!

Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Publicat a Àudio, BassJunkees, Drumnbass, Esdeveniments, Concerts, Guest DJ, Amo Drum & Sota, Entrevista, Entrevista, Jegeor, Let It Roll 2013, Partit Comentaris, Imatges, Regne Unit
Ràdios
Streams disponibles 4

BassJunkees.com

ILoveDrumnBass
Let It Roll França
Bassjunkees Ràdio
Tardes consells !
  • No hi ha pròxims esdeveniments
AEC v1.0.4
Categories