10 minuts amb Mark Wilkinson a Let It Roll Festival 2013 – Benešov, CZ

interview-wilkinson-header
Com va ser el seu show d'aquesta nit?

El meu programa, és boig, Vaig venir aquí una hora abans de la meva set i Ed Rush & Optical vi davant meu, en reemplaçament de MindVortex que és una agradable sorpresa per les multituds.

I és simplement increïble, aquesta cosa que m'encanta de la República Txeca, com els encanta la seva Drum and Bass saps. Tens un Festival en aquest moment, i tenim Ram Registres fer-se càrrec d'una etapa, i tens etapa Virus, així que tot Drum and Bass.

Ja saps el que vull dir, és simplement genial, per a mi, a participar en l'escena i sortir aquí, i simplement tot el món només vol escoltar Drum and Bass, altra cosa que Drum and Bass.

I això és genial, és una experiència increïble. És pervers, és refrescant.

Let It Roll 2013

Sempre he sabut que la República Txeca anava a ser dolent. L'únic club que he jugat a és Roxy (www.roxy.cz) i això va ser massiva, que estava ple, i això va ser probablement fa aproximadament més d'un any. Quan només tenia algunes cançons fora, i la reacció aquí va ser increïble.

En realitat, jo vaig venir aquí fa tres o quatre anys, en un comiat de solter, i el padrí del noi que es casava era Cyantific, que s'ha constituït per fer el festival hospitalitat nit. Ni tan sols em vaig inscriure a Ram per llavors, era tan bo, que era una d'aquestes nits en què tothom estava bevent. Hem partit molt dur.

Així que aquesta va ser la meva primera vegada, i jo recordo haver dit al promotor com, em reservar el pròxim any, em reservar el pròxim any. Així que fa un parell d'anys em van fer una reserva. I jo he vingut aquí i vaig tenir la meva primera experiència que és impressionant.

I aquest any que desitja, a una espècie d'estar a prop dels headlinings, és simplement increïble, és sol gran home, que és una gran cosa.


Saps quants països has estat en, Em refereixo igual que un DJ?

No, Bé, vull dir que aquest any, Probablement he fet tot el món. Vull dir que jo no he jugat a Àsia, que és un lloc que realment vull jugar.


Dubai potser?

No, Bé, jo he flux per allà. Aparentment, el promotor de la gran escena de club a Dubai aquí aquesta nit, pel que em pregunto és interessant. Així que sí que no he fet Àsia, No he fet Dubai, No he fet Àfrica, però, He fet Llatina, He fet tota Amèrica enguany, Vaig jugar la costa Oest l'any passat.

És només una gran oportunitat, Saps el que vull dir, com, He fet el Festival EXIT (Sèrbia), Estic fent Pukkelpop (Bèlgica), Estic fent Festival d'Outlook (Croàcia), una gran quantitat de festivals a Anglaterra. I Mitja és només una oportunitat increïble que saps.

Jo solia ser un jardiner. Així que ja saps el que m'agrada mig abans que jo aquest, Jo solia ser un jardiner, Solia guanyar 45 lliura al dia. M'encantava que. I jo solia fer alguna cosa de la meva feina després Tunes. Jo solia anar a casa, 5 en punt, posar en marxa l'ordinador i començar a fer Tunes.

I ara que ser capaç de viatjar pel món i DJ davant diferents multituds, veure les diferents reaccions a diferents Tunes, i en realitat s'obté una interpretació de com quin tipus de música Llatina com, quin tipus de Drum and bass que els agrada.

República Txeca, i igual que França, on vostès estan d', Europa és l'eix central per al Drum and Bass, això és el que em sembla. El Regne Unit predominantment òbviament, que és d'allà, però Europa, igual que la seva legislació, la legislació permet als governs del partit més gran.

interview-wilkinson-photo2

Ja saps que aquesta nit, vostè està disparant focs artificials de l'escenari principal, ploure foc cap avall a la multitud. Si això va ser al Regne Unit, coneix el cos de bombers que es tancava baix, sinó perquè és a la República Txeca, que està permès i en realitat era simplement increïble saps el que vull dir, i l'escena d'obertura va ser increïble, i espectacular.

I aquesta és la cosa amb l'Europa que coneixem, tothom és una mica més relaxat, que volen sortir i passar una bona estona, la policia no li va importar massa, com al Regne Unit que és molt predominant, i als EUA és una escena increïble com a tot arreu a Europa.


Llavors vaig sentir Hearbeat nit, que s'acaba de publicar, Com la gent respon i és un aperitiu per a un LP que surt molt aviat?

La cosa amb el batec del cor és com, és tècnicament Drum temps mitjà i baix. Vostè sap que he estat posant a terme registres Drum and Bass des de fa tres anys, i vostè sap, és només un d'aquests discos que vaig escriure fa un temps, i no em refereixo a escriure per apagar, El vaig escriure per donar-li a una altra persona a una espècie de cant de.

Però llavors tothom estava com, per què no et poses tu mateix, vostè sap, alguna cosa diferent. Saps que no vull ser confinat en Drum and Bass per la meva carrera sencera, perquè saps que després d'un temps, el que desitja és explorar coses.

Així que m'he posat cap a fora i que es va assegurar que teníem remixes per donar-li suport, perquè per a mi, que és la meitat del temps, perquè sàpiga, Calze i Teebe Jo estimo els nois, destrossar el remix, MindVortex aswell. És com un disc més comercial, Vull dir que sempre m'ha agradat P. Els diners i jo volia treballar amb ell, i que hi ha hagut una cosa personal que volia fer.

Saps que mai he estat dictat a amb una etiqueta o els meus fans, Poso el que jo vull posar a. Al final del dia, òbviament si és una merda, llavors ningú va a apagar-. Però si els agrada, vostè sap, El posaré a terme.

El meu pròxim disc abans que l'àlbum serà un Drum and Bass registre, i el meu disc és com 70 cent Drum and Bass maneres, Saps el que vull dir, tan bé 80 cent Drum and Bass, així que per a mi, per escoltar un àlbum, vostè ha de tenir els seus descansos en l'àlbum. Vostè ha de tenir els seus moments en els que s'alenteix, és una cosa una mica diferent.

Let It Roll 2013

Això és realment el que vaig fer amb Heartbeat, vostè sap, He posat a registres Drum and Bass després rècords Drum and Bass, Vull mostrar a la gent que puc fer aquest tipus de coses. Llavors em vaig a tornar amb una altra Drum and Bass registre, Vull seguir fent Drum and Bass, Vull dir que això és el que m'agrada, això és el que DJ aquesta nit, això és el que viatjo pel món tractant d'educar a la gent a fer, ja saps el que vull dir.

Veu alguns llocs, i són com el que és Drum and Bass? Vostè sap que jo faig aquestes festes, perquè em veuen ara com un acte més comercial, el que realment em dóna l'oportunitat. Quan algunes persones podrien dir, oh si saps que estàs fent aquesta música comercial. Bé, el meu punt de vista és en realitat, el que estic fent és que estic introduint les persones.

Quan vaig a jugar a fora, Podria jugar Heartbeat, I això no és drum and bass. Mitjançant la barreja amb la remescla, llavors és com bé el que és? És Drum and Bass, i després ho barrejo amb un altre valor d'hora de Drum and Bass i la gent són com bé, M'agrada Drum and Bass. Així va ser com em vaig presentar a ell.


Vostè està participant en alguna cosa perquè com Drum and Bass no només seguir sent una subcultura, dret?

Sí que crec que la gent ho han fet abans, com Chase and Status, Subfocus, DJ Fresh, ja saps el que vull dir. Però es tracta d'educar la gent, i que és més la gent que estima la música, millors seran els shows. I és millor per a la música en el seu conjunt.

Dins de Drum and Bass, hi ha tantes etiquetes subterrànies. Bé ni tan sols segells underground, com a crític, com Virus, volen apoderar-se de les etapes, ells tenen el seu propi escenari aquesta nit. Tens com Shogun, vostè sap, fins i tot RAM, poden treure coses més comercial, però poden apagar la música disc, i s'està posant més persones que el practiquen i és només una bona cosa, ja saps el que vull dir.

No hi ha tal cosa com el manteniment d'una cosa molt petit i tot just atapeït, perquè al final del dia, la gent creix fora d'ell. I vostè ha de portar gent nova a, cal introduir noves persones a la música i això és el que estic tractant de fer. I llavors els meus jocs són majoritàriament Drum and Bass, així que aquesta és la meva idea ja saps, i això és el que jo visc per, bàsicament,.


Algunes persones volen saber com és que vostè produeix, fer col · laboracions, treballar, és a través d'Internet, junts a l'estudi. Com va ser aquesta nova Lazers PT no està inclòs feta?

Personalment, la cosa amb la producció és que és una cosa que passa en el temps, i sempre em sembla que cal desenvolupar un aire. Així que el meu aire desenvolupar durant aproximadament, Vull dir que jo vaig començar a fer cançons quan era 14, i em vaig inscriure a Ram quan era 21 així que era de set anys d'una espècie de desenvolupament de la meva producció.

Jo generalment produeixo meves cançons pel meu compte, i jo destaco artistes com a vocalista, així que faig una cançó i, a continuació vaig a ser com dret, M'encanta aquest cantant, anirem en l'estudi, anem a gravar algunes veus de la pista.

Let It Roll 2013

He treballat amb un tipus anomenat Brad, que és part de la Nextmen (thenextmen.com), són com un grup de hiphop i ell és musicalment increïble, Saps el que vull dir, pel que he treballat amb ell en com dues pistes en el meu àlbum. I és com es fa tan diferent tipus de caps musicals, per a mi ha de prendre la inspiració d'altres persones per fer un disc molt divers, que és el que volia fer.

Com un productor, que necessita per sentir-se còmode, vostè no ha de gastar un munt de diners en aquests buggings ridícules, Vaig veure algunes persones passen un munt de diners en aquests buggins, perquè al final del dia, vostè necessita aprendre com utilitzar les buggings abans de començar a utilitzar-.

Jo ús la lògica, Jo ús buggings molt bàsiques Lògica, però jo ús massiu, Jo ús Razor, i utilitzo Predator, i utilitzo EXS24, és un sampler. Això és més o menys el que faig, i crec que és al que cal fer, vostè sap, s'està fent els seus nivells de dret.

Els meus batecs són totes les mostres, pel que mostra de breakbeats, clàssic, vostè sap com, «Pensar’ trencar, òbviament el descans Amen, pels germans Winston (http://www.bbc.co.uk/programmes/p00hc8sf). És realment totes les mostres, i això és bàsicament el que Drum and Bass van venir de, mostres.


Et recordo haver vist a París amb Stamina MC, i ell no estava fent el MC, que estava cantant, i va ser increïble. Vas a venir a França?

Bé, ja saps el que, He de dir això per al poble francès. Jungle Juice, Arnaud i Olivier, em tenen la meva primera reserva internacional, El recordo amb claredat. Charly de la Dirtyphonics, els va dir, eren com hem de reservar a algú, algú barat, algú que és nou. Així Recordo que la meva primera reserva 150 lliures i va anar en 2010, i jo recordo haver rebut en aquesta Eurostar i jo estava com wow, Me'n vaig a França, Me'n vaig a jugar a un munt de gent que no parla el meu idioma, així com jo.

I per descomptat, els nois han estat, Els estimo, que són les persones més amables i llancen molt bons partits. Vull dir Cabaret Sauvage, Vaig jugar-hi un parell de vegades, és simplement increïble. Però és el fet que és una carpa de circ, i no tinc amor pels nois i m'encanta França. He fet uns bons espectacles no, He jugat a altres promotors, però Arnaud i Olivier, són com molt bons amics meus, i llancen grans partits, Probablement el millor moment de la meva carrera al DJ han estat amb els nois.

[EDITAR]
Wilkinson will be at LET IT ROLL Open Air 2014

http://www.ilovedrumnbass.com/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://www.ilovedrumnbass.com/en/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://ildnb.com?p=10075

Quant a

Sóc Junglist. Període!

Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Publicat a BassJunkees, Drumnbass, Esdeveniments, Concerts, Guest DJ, Amo Drum & Sota, Entrevista, Entrevista, Jegeor, Let It Roll 2013, Partit Comentaris, Imatges, Regne Unit, Wilkinson
Ràdios
Streams disponibles 4

BassJunkees.com

ILoveDrumnBass
Let It Roll França
Bassjunkees Ràdio
Tardes consells !
  • No hi ha pròxims esdeveniments
AEC v1.0.4
Categories