10 minutter med Mark Wilkinson på lad den rulle Festival 2013 – Benešov, CZ

interview-wilkinson-header
Hvordan var din show i aften?

Mit show, det er vanvittigt mand, Jeg kom her en time før min sæt og Ed Rush & Optisk kom før mig, udfylde for MindVortex som er en dejlig overraskelse for folkemængderne.

Og det er bare fantastisk, denne ting jeg elsker ved Tjekkiet, ligesom de elsker deres tromme og bas du kender. Du har fået en festival lige nu, og vi har fået Ram Records overtage en scene, og du har fået Virus etape, så det er alle Drum og Bass.

Du ved hvad jeg mener, det er bare fantastisk, for mig, at blive inddraget i den scene og komme ud her, og bare alle vil bare høre Drum og Bass, noget andet, men Drum og Bass.

Og det er fantastisk, Det er en fantastisk oplevelse. Det er onde, Det er forfriskende.

Let It Roll 2013

Jeg har altid vidst, at Tjekkiet var gonna be onde. Den eneste klub jeg har spillet på, er Roxy (www.roxy.cz) og det var massiv, det var udsolgt, og det var sandsynligvis om over et år siden. Da jeg havde kun et par melodier ud, og reaktionen her var forbløffende.

Faktisk kom jeg her tre eller fire år siden, på en stag, og den bedste mand på den fyr, der var at blive gift var Cyantific, han var reserveret til at gøre festivalen Hospitality natten. Jeg var ikke selv signet til Ram ved derefter, det var så godt, Det var blot én af de nætter, hvor alle drak. Vi part temmelig hårdt.

Så det var min første gang, og jeg husker at sige til projektlederen som, bog mig næste år, bog mig næste år. Så for et par år siden de bookede mig. Og jeg kom her og havde min første oplevelse, som er awesome.

Og så dette år du kan lide, at sortere i være i nærheden af ​​headlinings, det er bare fantastisk, det er bare stor mand, det er en stor ting.


Ved du, hvor mange lande, du har været til, Jeg mener bare som en DJ?

Ingen, godt jeg mener ligesom dette år, Jeg har sikkert gjort hele verden. Jeg mener, jeg har ikke spillet i Asien, hvilket er et sted jeg virkelig ønsker play.


Dubai måske?

Ingen, godt jeg har flow gennem der. Tilsyneladende, promotoren af ​​de store klubscene i Dubai er her i aften, så spørger mig er interessant. Så ja, jeg har ikke gjort Asia, Jeg har ikke gjort Dubai, Jeg har ikke gjort Afrika, men, Jeg har gjort Amerika, Jeg har gjort det hele i Amerika i år, Jeg spillede vestkysten sidste år.

Det er bare en fantastisk mulighed, ved du, hvad jeg mener ligesom, Jeg har gjort EXIT Festival (Serbien), Jeg gør Pukkelpop (Belgien), Jeg gør Outlook Festival (Kroatien), en masse festivaler i England. Jeg Gennemsnitlig det er bare en fantastisk mulighed, du kender.

Jeg plejede at være en gartner. Så du ved hvad jeg kan lide Gennemsnitlig før jeg gjorde dette, Jeg plejede at være en gartner, Jeg plejede at tjene 45 pund om dagen. Jeg plejede at elske at. Og jeg plejede at gøre nogle af mit arbejde efter Tunes. Jeg plejede at gå hjem, 5 Klokken, starte min computer og begynde at gøre Tunes.

Og så nu at være i stand til at rejse verden rundt og DJ foran forskellige skarer, se de forskellige reaktioner på forskellige Tunes, og faktisk får du en fortolkning af ligesom hvilken slags musik do America lide, hvilken slags tromme og bas, de kan lide.

Tjekkiet, og ligesom Frankrig, hvor du fyre er fra, Europa er det centrale omdrejningspunkt for Drum and Bass, det er hvad jeg finder. Den britiske overvejende tydeligvis, Det er derfra men Europa, ligesom din lovgivningen, Deres regeringer lovgivning tillader større parti.

interview-wilkinson-photo2

Du ved ligesom aften, Fyrer du fyrværkeri fra den vigtigste fase, regner ild ned på mængden. Hvis det var i Storbritannien, du kender brandvæsenet ville lukke det ned, men fordi det er i Tjekkiet, det er tilladt, og faktisk var det bare fantastisk ved du hvad jeg mener, og åbningen scene var fantastisk, og spektakulære.

Og det er ting med Europa du kender, alle er en lille smule mere afslappet, De vil komme ud og have en god tid, Politiet gider ikke du for meget, gerne i Storbritannien, der er meget fremherskende, og i USA er det en fantastisk scene ligesom overalt i Europa.


Så hørte jeg Hearbeat aften, der blev netop frigivet, hvordan har publikum reagerer, og er det en appetitvækker til en LP kommer ud virkelig snart?

De ting med Heartbeat er ligesom, Det er teknisk set en halv gang Drum og Bass. Du ved, jeg har været at lægge ud tromme og bas optegnelser i tre år nu, og du ved, det er bare en af ​​de poster, jeg skrev et stykke tid siden, og jeg mente ikke at skrive det at sætte ud, Jeg skrev det til at give til en anden til at sortere i synge om.

Men så alle var ligesom hvorfor ikke du sætter det ud selv, du kender, noget andet. Du ved, jeg vil ikke være begrænset til tromme og bas gennem hele min karriere, fordi du kender efter et stykke, du vil bare udforske tingene.

Så jeg har lagt det ud, og jeg sørgede for, at vi havde remixes til at støtte det, fordi for mig, det er halvt tid, så du ved, Calyx og Teebe jeg elsker de fyre, De smadrede remix, MindVortex staalindustrien. Det er ligesom en mere kommerciel rekord, Jeg mener, jeg har altid elsket P. Penge, og jeg ønskede at arbejde sammen med ham, og det har været en personlig ting, jeg ønskede at gøre.

Du ved, jeg har aldrig været dikteret af en etiket eller mine fans, Jeg lagde ud af hvad jeg vil lægge ud. Ved slutningen af ​​dagen, selvfølgelig, hvis det er lort, så ingen skal nok lægge det ud. Men hvis de kan lide det, du kender, Jeg vil lægge det ud.

Mit næste post, før albummet er gonna være en tromme og bas rekord, og min album er ligesom 70 procent Drum and Bass alligevel, ved du hvad jeg mener, så godt 80 procent Drum og Bass, så for mig, for at lytte til et album, du nødt til at have dine pauser i albummet. Du er nødt til at have dine øjeblikke, hvor det sinker, det er noget lidt andet.

Let It Roll 2013

Det er virkelig, hvad jeg gjorde med Heartbeat, du kender, Jeg har lagt ud tromme og bas registreringer efter Drum og Bass registre, Jeg vil vise folk, at jeg kan gøre denne slags ting. Så jeg skal nok komme tilbage med en anden tromme og bas rekord, Jeg vil holde gør Drum og Bass, Jeg mener, det er hvad jeg elsker, det er hvad jeg DJ ud i aften, det er hvad jeg rejser verden forsøger at uddanne folk til at gøre, du ved hvad jeg mener.

Du går nogle steder, og de er ligesom, hvad der er Drum og Bass? Du ved, jeg gør disse festivaler, fordi jeg set nu som en mere kommerciel handling, det faktisk giver mig mulighed. Hvor nogle mennesker kan sige, oh yeah du ved, du gøre dette kommerciel musik. Nå mit synspunkt er faktisk, hvad jeg gør, er jeg indføre folk.

Når jeg går og spille ud, Jeg kan spille Heartbeat, Og det er ikke tromme og bas. Ved at blande den med remix, så er det ligesom OK hvad er det? Det er Drum og Bass, og så vil jeg blande det ind med en anden time værd af tromme og bas, og folk er som OK, Jeg kan godt lide Drum og Bass. Det er, hvordan jeg fik introduceret til det.


Du deltager i noget så at ligesom Drum and Bass ikke forbliver en subkultur, højre?

Ja, jeg tror, ​​at folk har gjort det før ligesom Chase and Status, Subfocus, DJ Fresh, du ved hvad jeg mener. Men det handler om at uddanne folk, og det er ligesom at flere mennesker, der elsker din musik, jo bedre shows. Og det er bedre for musik på en hel.

Inden Drum og Bass, der er så mange underjordiske etiketter. Nå ikke engang underjordiske etiketter, Ligesom Kritisk, lignende virus, de tager over etaper, de har fået deres egen scene i aften. Du har fået som Shogun, du kender, selv Ram, de kan sætte mere kommerciel stuff, men de kan sætte hårdt ud musik, og det er bare at få flere mennesker involveret i det, og det er kun en god ting, du ved hvad jeg mener.

Der er ikke sådan noget som at holde noget virkelig lille og bare stramme, fordi i slutningen af ​​dagen, folk vokser ud af det. Og du har brug for at bringe nye folk i, du nødt til at indføre nye folk til musik og det er hvad jeg forsøger at gøre. Og så mine sæt er overvejende tromme og bas, så det er min idé, du kender, og det er hvad jeg lever af stort set.


Nogle mennesker vil gerne vide, hvordan det er, at du producerer, gøre collabs, arbejde, er det over internettet, sammen i studiet. Hvordan er denne nye LP Lazers Ikke inkluderet lavet?

Personligt, ting med produktionen er, at det er noget, der sker over tid, og jeg har altid synes, at du har brug for at udvikle en luft. Så min luft udviklet over omkring, Jeg mener, jeg begyndte at lave melodier, da jeg var 14, og jeg fik underskrevet i Ram, da jeg var 21 så det var syv års slags for at udvikle min produktion.

Jeg er generelt producere mine sange på min egen, og jeg bare har kunstnere som vokalist, så jeg laver en melodi og så vil jeg være ligesom højre, Jeg elsker denne vokalist, lad os gå i studiet, lad os indspille nogle vokaler til det pågældende spor.

Let It Roll 2013

Jeg har arbejdet med en fyr kaldet Brad, hvem er en del af Nextmen (thenextmen.com), de er ligesom en hiphop gruppe, og han er musikalsk forbløffende, ved du hvad jeg mener, så jeg har arbejdet sammen med ham på den måde to spor på min album. Og det er som det bringer at forskellige slags musikalske hoveder, for mig er du nødt til at tage inspiration fra andre mennesker til at lave et album virkelig forskelligartet, hvilket er, hvad jeg ønskede at gøre.

Som producer, du har brug for at få komfortable, du behøver ikke at bruge masser af penge på disse latterlige buggings, Jeg så nogle mennesker bruger masser af penge på disse buggins, fordi i slutningen af ​​dagen, du nødt til at lære at bruge de buggings før du begynder at bruge dem.

Jeg bruger Logic, Jeg bruger virkelig grundlæggende logik buggings, men jeg bruger Massive, Jeg bruger Razor, og jeg bruger Predator, og jeg bruger EXS24, det er en sampler. Det er temmelig meget, hvad jeg gør, og jeg tror, ​​det er al du skal gøre, du kender, det er at få dine niveauer lige.

Mine beats er alle prøver, så jeg prøve breakbeats, classic, du ved ligesom, 'Tror’ pause, naturligvis Amen break, ved Winstons brødre (http://www.bbc.co.uk/programmes/p00hc8sf). Det er alle prøver virkelig, og det er fundamentalt, hvad Drum and Bass kom fra, prøver.


Jeg husker at have set dig i Paris med Stamina MC, og han var ikke bare gør MC, han sang, og det var awesome. Kommer du tilbage til Frankrig?

Jamen ved du hvad, Jeg er nødt til at sige dette til det franske folk. Jungle Juice, Arnaud Olivier, de har fået mig min første internationale booking, Jeg husker det tydeligt. Charly fra Dirtyphonics, Han fortalte dem, de var ligesom vi har brug for at bestille en, nogen billige, en person, der er nyt. Så jeg kan huske at få min første bestilling 150 pounds og det var i 2010, og jeg kan huske at få på denne Eurostar, og jeg var ligesom wow, Jeg har tænkt mig at Frankrig, Jeg skal spille til en flok mennesker, der ikke taler mit sprog så godt som jeg gør.

Og siden da, de fyre har været, Jeg elsker dem, de er de bedste mennesker, og de smider rigtig gode partier. Jeg mener Cabaret Sauvage, Jeg spillede der et par gange, det er bare fantastisk. Men det er det faktum, at det er en cirkustelt, og jeg har fået kærlighed til de fyre, og jeg elsker Frankrig. Jeg har gjort et par gode shows der, Jeg har spillet for andre promotorer, men Arnaud og Olivier, de er ligesom rigtig nære venner af minen, og de kaster store partier, formentlig de bedste tidspunkter af min karriere i DJ har været sammen med de fyre.

[EDIT]
Wilkinson will be at LET IT ROLL Open Air 2014

http://www.ilovedrumnbass.com/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://www.ilovedrumnbass.com/en/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://ildnb.com?p=10075

Om

Jeg er Junglist. Periode!

Etiket: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Udgivet i BassJunkees, DrumnBass, Events, Gigs, Guest DJ, I Love Drum & Bass, Interview, Interview, Jegeor, Let It Roll 2013, Party anmeldelser, Billeder, UK, Wilkinson
Radioer
Tilgængelige Streams 4

BassJunkees.com

ILoveDrumnBass
Let It Roll Frankrig
Bassjunkees Radio
Tilbud Aftener !
  • Ingen kommende begivenheder
AEC v1.0.4
Kategorier