Intervjuu Axiom ja InsideInfo - Live at Le Petit Bain, Pariis - Hosted by linnapiirkondade uuendamisele ja Ilovedrumnbass.com

Kolm nädalat tagasi viimasel Urban Renewal pool Pariisis, me kohtusime InsideInfo ja Axiom ja tehti intervjuu kahe kokku.

Veelkord, see oli väga õpetlik koguni everytime me avastame iga DJ maitse ja tunded.

Paul ja Lukas on kaks liiki, ja nende komplektid vallandati Le Petit Bain ja rahvahulga rahvahulk, mis oli juba üsna soojendada kui saame kuulda intervjuu.

BassJunkees Radio: Tere Lukas, tere Paul

Räägime!

InsideInfo & Aksioom: Tere kuulajaid!

BJR: Kaks aastat tagasi oli Paulus siin, see oli Batofar. ja kuna selg, peate meeldis see esimene kord.

Paul InsideInfo: Jah see oli hea, see oli neljapäeva õhtul ja see oli tõesti maha ja täna, see natuke rohkem hõivatud, koht on natuke suurem, see on natuke külmem, Ma olen natuke iller, kuid see saab olema hea.

BJR: Sa oled natuke iller kuid see ei saa olema probleem.

Paul InsideInfo: Nah tegelikult, see on hea ravi, sest adrenaliini ja kõik niimoodi tunda ja sa ei tea ise mõne aja pärast.

BJR: Suur ja Luke, see on sinu esimene kord siin. Paul, mida sa saad öelda tema kohta Paris ja koht siin. See oli hull viimane kord, kuid võite öelda teda prantsuse tüdrukud näitavad oma rindu ja kõik.

Paul insideInfo: Kas nad? Ma igatsesin, et! Ehk tegelikult ta näitab tema rind kui me mängime hiljem.

Lukas Axiom: Tegelikult see ei ole mu esimene kord siin niikuinii!
Jah ma mängisin sellel Batofar aswell. Urban Renewal, aga ma ei mäleta rind.

Paul InsideInfo: Lähedal, võibolla mu sõber Liam rind, kes viibis minuga ajal. Aga see on midagi.

Ei… Liam pole enam tüdruk


BJR: Liam?

Paul InsideInfo: Jah, Liam Tallon, kes jooksis Tõug 12 Tollid.

BJR: Err, mis ei ole tüdruk.

Paul InsideInfo: Kahjuks ei.

BJR: OK * naerab * pettumust siin

Lukas Axiom: Me näeme täna

BJR: Mida saate rääkida oma vedajate kokku. Sa teadsid üksteist enne, sa oled mänginud samal kontserti, kuid te pole kunagi toodetud lugusid kokku.

Paul InsideInfo: Ei, oleme mänginud umbes kolm neli korda ümber Saksamaa, Šveits, siin, Austria äkki, et me oleme kohtunud paar korda, ja me vestlesime päris palju ja meil minevikku viha, nüüd me oleme valmis. *naerab *

BJR: Aga sa ei tulnud välja ideega toota kokku.

Paul InsideInfo: Noh tegime aga me mõlemad tõesti tõesti jama juures nagu tegelikult järelmeetmete stuff nii jah me kunagi järgneb midagi, kuid sa ei tea kunagi,! Midagi võib tulla tulevikus, kindlalt.

BJR: Sa oled teinud palju koostööd. Kuidas töötada koos teiste inimestega? Internet? Stuudio?

Paul InsideInfo: Olen alati leiavad, et koostööpartnerite liiga tegema, peame koos maha istuma esialgu saada esialgne idee nagu heli ja tunne koos ja kõik läheb esimene. Ja kui sul on nagu põhiline, sa tead,, peaaegu nagu väga lihtne asi, mida sa tead, sa võib muutuda Täislugu, saate siis minema oma aega ja teha nagu igav asju helikujundus ja sellist kraami ja seejärel saata teele, mis ei olnud edasi nii sul rohkem aega, aga see on väga oluline, et saada, et esialgne buzz läheb esimesena leian kindlasti.

Kuidas collab koos Cure Lukas?


BJR:
Umbes paradigma muutus, seal ei ole just trummi ja bassi lugusid, nad on chill out trumm ja bass, see on rohkem..

Lukas Axiom: Triphop, really melodic and heavy.. sad. Basically I’m coming from ambiant originally and it seemed like a good idea to have something else than drum and bass on an album. And if you listen to it, it’s a lot of vocal tunes, because at the time I didn’t see any point to make like a pure dancefloor album, it’s more something I wanted to create and that you can listen at home.

BJR: I did not see any collaborations in these tunes, unlike you drum and bass tunes. But there’s a singer.

Lukas Axiom: Yes there’s Lady Katee, but no I don’t think there’s any collab on it no. There’s still a few tunes on it with add vocals.
And did you like the album then?

BJR: Yes I Did! Do the two of you use the Massive synthesizer?

Lukas Axiom: Kas keegi maailmas, kes ei kasuta suuri süntesaator. See on rohkem küsimus minu arvates. See on tohutu.

Paul InsideInfo: See ei ole tõesti minna asi minu jaoks, kuid see on tõesti hea. Mulle meeldib, mida ma olen kasutanud viimasel ajal palju on Razor, mis on selline hull, mida see sõna, te kasutate neid osatuletised saada mõned lahedaid metalic top helid, mis mulle meeldib. Ja Alchemy aswell, Camel Audio Alchemy see on tõesti hea. Aga jah Massive lahe nagu kui ma tahan tõesti lai kiht või midagi sellist ja see on hea süntesaatorit minna, leida asju, kindlalt.

Oh ma tahan piiksuma midagi nii halb..


BJR: Ja sa oled Apple?

Paul InsideInfo: Mul on PC

Lukas Axiom: PC liiga… tõeline arvutid.

Paul InsideInfo: Mul on Mac, aga ma ei kasuta seda tootma, Ma lihtsalt kasutada seda teeme muid asju kirju ja internet ja värki.. Photoshop.

Lukas Axiom: Mul on üks samuti, et on keldris.

BJR: Meil ei ole olnud palju DJs, kes kasutas Apple tegelikult.

Paul InsideInfo: Ei? See on sellepärast, et me oleme kõik nahka. Meil ei ole raha, et seda endale lubada. *naerab *

Kas ma näen välja nagu ma saan kasutada Mac?!


Lukas Axiom: Me ei saa endale lubada osta kuradi õunad.

Paul InsideInfo: Nah asi on nagu, seal oli rohkem asju saadaval PC, esialgu, nagu plugins, mis olid asjakohased, mida ma tegin. Nüüd ma arvan, et see on natuke rohkem isegi jagada. Mul ei ole mingit kavatsust läheb Mac teha lugusid, kuna ma ei näe thae mõte hetkel.

BJR: Sa lähed minna elama paar minutit ja kuulajad ootavad seda. Mida tuleks neid ootab? Nagu dubplates ja uued lood?

Paul InsideInfo: jah mul on mõned erinevad asjad, et katsetada, remikside, paarid asju, mida sõbrad on mind läkitanud ja mõned klassikalised ja mõned muud asjad panin välja varem aastal. Just segu värk tõesti.

Lukas Axiom: Sama minu jaoks päris palju.

Paul InsideInfo: See on hea, et katsetada paar lugu, mis ei ole lõppenud ja tõenäoliselt tunduda tõesti jama ja sellepärast sa teed neid katsetama, sest kui sa mängid neid, lähete aaaah see pole õige, Mul on vaja muuta see, Ma pean seda tegema, Ma pean seda tegema.

Lukas Axiom: Ja sul on see tõesti suur tagasisidet dancefloor aswell.

BJR: Aga internet ka tunda, kuidas kuulajad tunnevad muusika, youtube, SoundCloud ja stuff, ja näha, kuidas paljud kuulajad nagu oma lugusid.

Paul InsideInfo: Noh see on enourmous osa sellest, mida me nüüd teeme, internet. Ma lways julgustust inimesi stseeni tegema rohkem sotsiaalne võrgustik ja hoida inimesi kursis ja värk, ja püüab omamoodi olla natuke rohkem punkti.

Lukas Axiom: Kursis nõustuksin, kuid kui tagasiside, Ma ei usu, et see kuidagi esindaja.

Paul InsideInfo: Hästi, Ma arvan, et kui tagasisidet tead, Soundclouds, saad palju positiivset tagasisidet ja värk ja see on väga tore, et lugeda, kindlalt, aga ma tõesti ei kasuta seda nagu panna toppima saada inimeste arvamusi muutuvad asjad. Ma tavaliselt konsulteerima inimesed, keda ma tean ja asju, et ja pane see läbi lõpptoote. Kuid, sa tead,, öeldes, et, see tervitades lugeda tagasisidet isegi kui inimesed ütlevad, ma tõesti ei meeldi seda ma tõesti ei meeldi, et, Aga kui te võtate liiga palju, et pardal, siis sa lõpuks muutuvad nii teadlik sellest, mida olete kirjalikult, et ta ei saanud loomuliku protsessi enam, et sa Kinda lihtsalt ignoreerida mõned seda kindlasti.

BJR: Ma olen näinud, mida twitter konto, Facebook konto, mil saadate üsna palju, isegi fotod, šokolaadi, Hotellides.

Paul InsideInfo: Täpselt * naerab * hästi, et osa sellest tead, see on atraktiivne inimesed, see on lihtsalt natuke nalja. Tead, Tähendab, ma püüan mitte teha liiga tihti nagu iga viie minuti järel, o vaatama söön hommikusööki, o otsida Mul lõuna, aga tead, et mõnikord, kui midagi juhtub, et sa arvad, et võiks olla natuke huvitavam kui pilt vorsti või midagi, sa tead, kui ma panen selle üles, mis on lahe.

Vorst on hea!

Lukas Axiom: See sõltub vorsti. *naerab *

BJR: Me ei ole F Word counter seekord aga pildi vorst.

Lukas Axiom: Nüüd sa tead, mida sa pead twitter täna.

BJR: Aga sa valetad natuke, täna varem sa tweeting umbes iga viie minuti järel?

Paul InsideInfo: See ei ole tõsi, Ma vaatan seda praegu.

Lukas Axiom: Sinu elu on nii üksildane?

Paul InsideInfo: See on nagu iga tund või midagi sellist, jah, aga siis ma ei postita midagi ilmaprognoos, ja siis ma saan tagasi, et.

BJR: Kas sa tahad midagi lisada enne me end selle intervjuu?

Vaatama? Minu klaas on tühi!


Paul InsideInfo: Errrr tahaks lisada natuke rummi seda jooki. Ja just, tänud kuulamast ja loodan, et te naudite komplekt!

Lukas Axiom: Jah öö eriti! Praegu tundub, et see saab olema fantastiline öö seal. Kas sa kuuled neid naerukoht?

Paul InsideInfo: Jah nad karjuvad.

Kuula intervjuud Axiom ja InsideInfo (PodJunkees.com)
Ürituse Facebooki lehel
Paul InsideInfo Facebooki lehele
Lukas Axiom’s facebook page
Axiom live set Le Petit Bain (PodJunkees.com)
InsideInfo live set Le Petit Bain (PodJunkees.com)

Sildid , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Postitatud Heli-, Aksioom, Klientide DJ, Toas Info, Intervjuu, Šveitsi, UK, Urban Renewal
Raadiod
Saadaval Streams 4

BassJunkees.com

ILoveDrumnBass
Let It Roll Prantsusmaa
Bassjunkees Radio
Õhtuti nõuanded !
  • Ei tulevasi sündmusi
AEC v1.0.4
Kategooriad