10 minutil Mark Wilkinson kell Laseme käia Festival 2013 – Benešov, CZ

interview-wilkinson-header
Kuidas oli teie Näita täna?

Minu saade, see on hull mees, Tulin siia tund enne minu komplekt ja Ed Rush & Optiline tuli enne mind, täites jaoks MindVortex mis on kena üllatus rahvahulgad.

Ja see on lihtsalt hämmastav, see asi, mida ma armastan umbes Tšehhi, nagu nad armastavad oma Drum and Bass tead. Sul Festival kohe, ja meil Ram Records üle võtma etapil, ja sul Virus etapp, nii et see on kõik Drum and Bass.

Sa tead, mida ma mõtlen, see on lihtsalt suur, minu jaoks, olema kaasatud stseeni ja tulla siia, ja lihtsalt kõik lihtsalt tahan kuulda Drum and Bass, midagi, kuid Drum and Bass.

Ja see on suur, see on hämmastav kogemus. See kuri, see on värskendav.

Let It Roll 2013

Ma olen alati teadnud, et Tšehhi tahtsin olla kuri. Ainult klubi Olen mänginud on Roxy (www.roxy.cz) ja see oli tohutu, see oli välja müüdud, ja et tõenäoliselt oli rohkem kui aasta tagasi. Kui mul oli ainult paar lugu välja, ja reaktsioon siin oli hämmastav.

Tegelikult ma tulin siia, kolm või neli aastat tagasi, edasi haavamine teha, ja parim mees see, kes oli abiellumine oli cyantific, ta oli broneeritud teha festival Hospitality öö. Ma ei olnud isegi allkirjastatud Ram poolt siis, see oli nii hea, see oli lihtsalt üks neist ööd, kui kõik oli joobes. Meil pool päris raske.

Nii et oli minu esimene kord, ja ma mäletan, et ütlesin edendaja nagu, Broneeringu mind järgmisel aastal, Broneeringu mind järgmisel aastal. Nii paar aastat tagasi nad broneeritud mind. Ja ma tulin siia ja oli minu esimene kogemus, mis on fantastiline.

Ja siis see aasta soovid, sorteerida ning olla lähedal headlinings, see on lihtsalt hämmastav, see on lihtsalt suur mees, see on suurepärane asi.


Kas sa tead, kuidas paljud riigid, kus ööbinud olete, Ma mõtlen nagu DJ?

Ei, hästi ma mõtlen nagu tänavu, Olen ilmselt teinud kogu maailma. Tähendab, ma ei ole mänginud Aasias, mis on kuskil ma tõesti tahan mängida.


Dubai võibolla?

Ei, Noh ma pole voolu läbi seal. Ilmselt, edendaja suur klubimaastikul Dubais on siin täna õhtul, nii minult on huvitav. Nii et jah ma ei ole teinud Aasia, Ma ei ole teinud Dubai, Ma ei ole teinud Aafrika, kuid, Olen teinud Ameerika, Olen teinud kogu Ameerikas tänavu, Ma mängisin läänerannikul mullu.

See on lihtsalt hämmastav võimalus, kas sa tead, mida ma mõtlen nagu, Olen teinud EXIT Festival (Serbia), Ma teen Pukkelpop (Belgia), Ma teen Outlook Festival (Horvaatia), palju festivale Inglismaal. Kui ma võtan keskmise, see on lihtsalt hämmastav võimalus tead.

Ma olin aednik. Nii et sa tead, mida ma tahan Keskmine enne kui ma tegin seda, Ma olin aednik, Ma kasutasin teenida 45 nael päev. Mulle meeldis, et. Ja ma kasutasin seda teha mõned minu töö pärast Tunes. Ma kasutasin minna koju, 5 kell, alustada minu arvuti ja hakata Tunes.

Ja nüüd, et oleks võimalik reisida maailmas ja DJ ees eri rahvahulgad, näha erinevaid reaktsioone erinevatele Tunes, ja tegelikult saad tõlgendus nagu millist muusikat tegema Ameerika moodi, milliseid Drum and bass neile meeldib.

Tšehhi, ja nagu Prantsusmaa, kus te olete pärit, Euroopa on keskne sõlmpunkt Drum and Bass, et see, mida ma leida. UK peamiselt ilmselt, see on sealt vaid Euroopa, nagu oma õigusaktide, oma valitsuste õigusaktide kohaselt suurem pidu.

interview-wilkinson-photo2

Sa tead, nagu täna, sa tulistada ilutulestik ära pealaval, Sajab tule alla peale rahvahulga. Kui see oli Ühendkuningriigis, sa tead, tuletõrje oleks kinni, et maha, kuid kuna see on Tšehhi, see on lubatud ja tegelikult oli see lihtsalt hämmastav sa tead, mida ma mõtlen, ja avamise stseen oli hämmastav, ja suurejooneline.

Ja see on asi, mille Euroopa tead, igaüks on natuke rohkem jahutatud välja, nad tahavad tulla ja on hea aeg, politsei ei tüüta sind liiga palju, nagu Ühendkuningriigis, mis on väga domineeriv, ja USA-s on see hämmastav stseen nagu kõikjal üle Euroopa.


Kuulsin Hearbeat täna, mis oli lihtsalt välja, kuidas tõrjuda vastata ja see on eelroa LP tulemas tõesti kiiresti?

Asi Heartbeat on nagu, see on tehniliselt poolajal Drum and Bass. Sa tead, et ma olen hakanud välja Drum and Bass arvestust kolm aastat, ja sa tead,, see on lihtsalt üks neist kirjed, mis ma kirjutasin mõni aeg tagasi, ja ma ei tahtnud seda kirjutada välja pandud, Ma kirjutasin seda anda kellelegi teisele omamoodi laulda.

Aga kõik oli nagu miks sa ei pane seda ise, sa tead,, midagi. Sa tead, et ma ei taha piirduda Drum and Bass läbi kogu mu karjäär, sest sa tead, mõne aja pärast, sa lihtsalt tahad uurida asju.

Nii et ma panin ta välja ja tegin kindel, et meil oli remix seda toetada, sest minu jaoks, see on pool aega, et sa tead,, Tupp ja Teebe ma armastan neid kutte, nad puruks remix, MindVortex aswell. See on nagu rohkem kaubanduslik rekord, Tähendab, ma olen alati armastanud P. Raha ja tahtsin temaga koos töötada, ja mis on olnud isiklik asi, mida ma tahtsin teha.

Sa tead, et ma pole kunagi dikteeris etikett või mu fännid, Panin välja, mida ma tahan välja pandud. Lõpus päeval, Loomulikult, kui see on pask, siis keegi ei pane seda. Aga kui nad tahavad seda, sa tead,, Panen välja.

Minu järgmine rekord enne album saab olema Drum and Bass rekord, ja mu album on nagu 70 protsenti Drum and Bass niikuinii, kas sa tead, mida ma mõtlen, nii hästi 80 protsenti Drum and Bass, Nii et minu jaoks, kuulata album, sa pead olema oma katkestused album. Sa pead oma hetked, kus ta aeglustab, see on midagi natuke erinev.

Let It Roll 2013

See on tõesti see, mida ma tegin koos Heartbeat, sa tead,, Olen välja pandud Drum and Bass arvestust pärast Drum and Bass kirjed, Ma tahan näidata inimestele, et ma ei tee seda sorti kraam. Siis ma tulen tagasi teise Drum and Bass rekord, Ma tahan hoida muutes Drum and Bass, Ma mõtlen, et see, mida ma armastan, et ma DJ täna välja, et ma reisida maailmas üritab harida inimesi tegema, sa tead, mida ma mõtlen.

Lähed kohati, ja nad on nagu see, mis on Drum and Bass? Tead ma need festivalid, sest ma olen näinud, nüüd on rohkem kaubanduslik tehing, see tegelikult annab mulle võimaluse. Kui mõned inimesed võivad öelda, oh jah sa tead, mis teeb selle kaubanduslik muusika. Noh minu arvates on tegelikult, mida ma teen on ma sisse inimesed.

Kui ma lähen ja mängida, Ma võiks mängida Heartbeat, Ja see pole veel Drum and Bass. Segades seda remix, siis see on nagu OK, mida see? See on Drum and Bass, ja siis ma segada see teise tunni väärtuses Drum and Bass ja inimesed on nagu OK, Mulle meeldib Drum and Bass. See, kuidas ma sain tutvustas ta.


Sa osale midagi nii et nagu Drum and Bass ei jää pelgalt subkultuuri, õigus?

Jah, ma arvan, et inimesed on seda teinud enne nagu Chase and Status, Subfocus, DJ Fresh, sa tead, mida ma mõtlen. Aga see on umbes harida inimesi, ja see on nagu rohkem inimesi, kes armastavad oma muusikat, paremini näitab. Ja see on parem, kui muusikat kogu.

Jooksul Drum and Bass, seal on nii palju underground sildid. Noh mitte isegi underground etiketid, nagu kriitiline, nagu Virus, nad ülevõtu etappidel, nad ju oma etapil täna. Sul on nagu Shogun, sa tead,, isegi Ram, neid saab panna rohkem kaubanduslik kraam, aga nad ei pane välja raske muusika, ja see on lihtsalt saada rohkem inimesi kaasatud ja see on ainult hea asi, sa tead, mida ma mõtlen.

Ei ole sellist asja nagu pidamine midagi tõesti väike ja lihtsalt pingeline, sest lõpus päeval, inimesed kasvavad sellest välja. Ja teil on vaja tuua uusi inimesi, vajate uusi inimesi muusika ja see on, mida ma olen püüdnud teha. Ja siis minu komplekti valdavalt trummi ja bassi, nii et see on minu idee tead, ja see, mida ma elan põhiliselt.


Mõned inimesed tahavad teada, kuidas see on, et te toota, teha collabs, töö, on see üle interneti, koos stuudio. Kuidas see uus LP lazers ei kuulu tehtud?

Isiklikult, asja tootmine on see, et see on midagi, mis juhtub aja jooksul, ja ma olen alati leida, et teil on vaja arendada õhk. Nii et minu õhk välja töötanud üle umbes, Tähendab, ma hakkasin lugusid, kui ma olin 14, ja ma sain allkirjastatud Ram kui olin 21 nii et oli seitse aastat omamoodi arendada oma tootmise.

Ma üldiselt toota minu lugusid oma, ja ma lihtsalt olemas kunstnike nagu laulja, nii ma tune ja siis ma tulen nagu õigus, Ma armastan seda laulja, lähme stuudio, olgem salvestada mõned vokaal selle pala.

Let It Roll 2013

Olen töötanud mees nimega Brad, kes on osa Nextmen (thenextmen.com), nad on nagu hiphop grupp ja ta muusikaliselt hämmastav, kas sa tead, mida ma mõtlen, nii et ma olen temaga koos töötanud nagu kaks lugusid minu album. Ja see on nagu see toob et teistsuguse muusikalise juhid, minu jaoks on vaja inspiratsiooni teiste inimeste teha album tõesti mitmekesine, mis on see, mida ma tahtsin teha.

Kuna tootja, vajate mugav, sa ei pea kulutama koormatele raha nende naeruväärne buggings, Ma nägin mõned inimesed kulutada koormatele raha nende Buggins, sest lõpus päeval, sa pead õppima, kuidas kasutada buggings enne kui hakkate neid.

Ma kasutan Logic, Ma kasutan tegelikult loogika buggings, kuid ma kasutan Massive, Ma kasutan Razor, ja ma kasutan Predator, ja ma kasutan EXS24, see sampler. See on päris palju, mida ma teen, ja ma arvan, et al sa pead tegema,, sa tead,, Läheb oma taset õigus.

Minu võidab kõik proovid, nii ma võin proovida Breakbeats, klassikaline, sa tead, nagu, "Mõtle’ murdma, ilmselt Amen break, poolt winstons vennad (http://www.bbc.co.uk/programmes/p00hc8sf). See kõik proovid tõesti, ja see on põhimõtteliselt mida Drum and Bass tuli, Proovide.


Ma nägin teid Pariisis Stamina MC, ja ta ei olnud lihtsalt teeme MC, ta laulis, ja see oli võimas. Kas sa tuled tagasi Prantsusmaale?

Noh sa tead, mida, Ma pean ütlema seda, et prantsuse inimesed. Jungle Juice, Arnaud ja Olivier, nad ju mu esimene rahvusvaheline broneering, Mäletan seda selgelt. Charly alates Dirtyphonics, ütles ta neile, nad olid nagu peame broneerida keegi, keegi odav, keegi, kes on uus. Nii et ma mäletan, kuidas mu esimene broneering 150 kilo ja see oli 2010, ja ma mäletan, et saada selle Eurostar ja ma olin nagu wow, Ma lähen Prantsusmaale, Ma mängida kamp inimesi, kes ei räägi oma keelt ning ka mina.

Ja sellest ajast peale, need mehed on, Ma armastan neid, nad on nicest inimesed ja nad viskavad tõesti hea pooled. Ma mõtlen Cabaret Sauvage, Ma mängisin seal paar korda, see on lihtsalt hämmastav. Aga see on asjaolu, et see on tsirkus telk, ja mul on armastus need poisid ja ma armastan Prantsusmaa. Ma olen teinud mõned head näitab seal, Olen mänginud teiste elluviijate kuid Arnaud ja Olivier, nad on nagu tõesti lähedal minu sõbrad, ja viskavad nad suurepärased peod, ilmselt parim aeg mu karjääri DJ on koos need kutid.

[EDIT]
Wilkinson will be at LET IT ROLL Open Air 2014

http://www.ilovedrumnbass.com/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://www.ilovedrumnbass.com/en/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://ildnb.com?p=10075

Meie kohta

Olen Junglist. Periood!

Sildid , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Postitatud BassJunkees, Drumnbass, Sündmused, Esinemised, Klientide DJ, I Love Drum & Bass, Intervjuu, Intervjuu, Jegeor, Let It Roll 2013, Pidu Arvamused, Pildid, UK, Wilkinson
Raadiod
Saadaval Streams 4

BassJunkees.com

ILoveDrumnBass
Let It Roll Prantsusmaa
Bassjunkees Radio
Õhtuti nõuanded !
  • Ei tulevasi sündmusi
AEC v1.0.4
Kategooriad