10 minuuttia esiintyneen neonvalon klo Let It Roll Festival 2013 - Benešov, CZ

neonlight-interview-let-it-roll-header

Tobias alkaen esiintyneen neonvalon, 2012 oli niin paljon teidän vuosi, mitä seuraavaksi?

Mielestäni seuraava on tulossa joukko on Let It Roll, se on aivan ensimmäinen asia,. Sitten olemme joitakin tiedotteet tulevat jälleen niin mielestäni 2013 oli aivan kuten aavikon, vain remix olemme julkaisseet.

Mutta nyt meillä on yksi tulossa Lifted musiikkia elokuussa, kaksi uutta kappaletta ja VIP on kappaleen viimeinen EP, Sprech Funk VIP. Julkaisu on nimeltään Virta Hour, kuten yksi sen kappaleita, se on todella energiaa, vähän Neon, se on todella puching eteenpäin.

Ehkä voitte kuvitella kun menet kuntosalille, ja lenkkeilyyn, tai stepper ja te Puch seuraavalle tasolle ja seuraava, ja seuraava, ja rata on vähän kuin, että, enemmän ja enemmän ja enemmän, ja sitten se on eräänlainen räjähdys, kun tunnet tippuu ja sitten tulet takaisin.

Joten tämä on pieni tarina radan, joten uskon, kun ihmiset kuulevat sen..


He aikovat ajaa.

Let It Roll 2013

Kyllä kyllä ​​ehkä he aikovat ajaa, se on hyvä outwork.


Whereabout olet kotoisin Saksasta?

Me olemme Leipzig, se on idässä ja se on ihan kiva paikka.


Miten te kaksi tapasitte? Kymmenen vuotta sitten tai jotain?

Paljon muuta. Vanhempamme tapasivat vuotta sitten, he ovat läheisiä ystäviä koulusta. Tiedän Jakob niinkin pitkälle kuin voin ajatella sitä. Olemme samanikäisiä. Näimme toisiamme joka kesä juhlapäivinä.

Viime kymmenen vuotta, olemme olleet todella lähellä ja viideksi vuodeksi olemme asuneet samassa kaupungissa, Leipzig.


Onko kohtaus iso Saksassa?

Mielestäni kohtaus on olemassa. En ole varma, jos se on iso, mutta jokaisessa kaupungissa on oma kohtaus, se ei ole iso juttu, kuten Isossa-Britanniassa tai Tšekissä.

Mielestäni meillä oli hyvä vuosi kymmenen vuotta sitten. Mielestäni hype oli 2003-2005, ei Jungle asia. Meillä oli iso rave Saksassa, joissa on kahdesta kolme tuhatta ihmistä, ja tämä joka kuukausi.

Ja sitten se meni alas, mutta mielestäni se on tulossa takaisin. Meillä on uuden sukupolven ihmiset tulevat puolueiden ja dubstep ajatella ja basso musiikkia yleensä auttaa paljon tuomaan uutta verta kohtaus.

Olemme optimistisia, toivomme on hyvä osapuolille lähivuosina. Joten en valittaa siitä, se voisi olla huonompi.


Let It Roll, teille kaikille, Mindscape Jade, BSE, ja sitten pelaat seuraavaksi kolmeksi. Tunnut olevan osa erittäin mukava joukkue. LIR on orgasmin sinulle.

Kyllä mielestäni Let It Roll on suurin asia voit pelata Euroopassa. Sinulla Pirate Station asia Venäjällä, soitimme Pietarissa tänä vuonna ja tämä oli mahtava, vitun valtava. Monet ihmiset.

Mutta tämä, festivaaleilla, jossa sinulla on kaksi päivää, enemmän tai vähemmän vain rumpu ja basso, se on mahtavaa, on vaikea kuvitella, Saksassa, jossa se on enemmän tekno, minimaalinen electro house ja tavaraa.

neonlight-interview-let-it-roll-back-stage

Mutta kun näet tämän, se on rumpu ja basso kaikkialla, ihmiset tietävät musiikkia, tietää taiteilija. Niin joo se ehkä orgasmic.


Missäs Jakob nyt sitten?

Mielestäni Jakob nukkuu vielä tällä hetkellä. Ehkä hän odottaa live stream internetissä, mutta olen varma, että hän nukkuu, koska Jakob on isä, hänellä on pieni tytär, joten kun hän ei pelaa, Hän herää hyvin aikaisin aamulla 6 tai 7.

Hän on melko hyvä järjestäytyneen käsitellä perhe-elämän ja studio, esiintyneen neonvalon hanke ja muita asioita. Joten kun hän ei ole puolueen, hän on normaali ihminen kuten me kaikki olemme.


Minne olet menossa seuraavaksi?

Tällä hetkellä pelaamme paljon keikkoja Saksassa, seuraava keikka on meidän kotikaupunki Leipzig. Se on pieni paikka, mutta se on hyvä yleisö siellä ja paljon energiaa pieni klubi, mutta se on todella hikinen paikka niin se on kuuma kesällä, joten se on mukava.

Sitten meillä toinen keikka Saksassa ja sitten syyskuussa palaamme Tšekki kaksi keikkaa, Prahaan ja sitten Wienissä, ehkä Venäjälle jälleen syyskuussa tai niin. Joo Uskon, että kun festivaaleilla kausi on ohi, ihmiset menevät klubille, niin näemme, mutta olen varma, että meillä on kiire.


Yhdessä?

No sillä välin soitamme erikseen, koska rehellisesti soitamme vain dj, joten se ei ole välttämätöntä pelata yhdessä. Toki voimme pelata takaisin takaisin tai kolme kantta, neljä kannet, tai kaksi sekoittimet ja muuta vastaavaa.

Mutta huomasimme, että Jakob on tapa sekoitus ja hän sama minulle, niin mielestäni se on mielenkiintoista, että ihmiset nähdä ehkä hänen soittonsa, ja sitten me, kyse ei ole vertaamalla mutta se on tuoretta olla kaksi tapahtumia esiintyneen neonvalon ja kaksi henkilöä, se on täysin erilainen, mutta viileä niin mielestäni se ei ole niin paha.


[EDIT]
Esiintyneen neonvalon tulee olemaan Let It Roll Open Air 2014

http://www.ilovedrumnbass.com/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://www.ilovedrumnbass.com/en/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://ildnb.com?p=10075

Tietoa

Olen Junglist. Aika!

Merkitty: , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa BassJunkees, Tšekki, Tapahtumat, Saksa, Guest DJ, I Love Drum & Basso, Haastattelu, Haastattelu, Jegeor, Let It Roll 2013, Esiintyneen neonvalon, Kuvat
Radiot
Saatavilla Streams 4

BassJunkees.com

ILoveDrumnBass
Let It Roll Ranska
Bassjunkees Radio
Illat vinkkejä !
  • Ei tulevia tapahtumia
AEC v1.0.4
Kategoriat