10 minuten met Mark Wilkinson bij Let It Roll Festival 2013 – Benešov, CZ

interview-wilkinson-header
Hoe was je show vanavond?

My show, het is gek man, Ik kwam hier een uur voor mijn set en Ed Rush & Optische kwam voor mij, vullen voor MindVortex dat is een leuke verrassing voor de drukte.

En het is gewoon geweldig, dit ding dat ik graag over Tsjechië, alsof ze houden van hun Drum and Bass je weet. Je hebt een Festival nu, en we hebben Ram Records over een podium, en je hebt Virus podium, dus het is allemaal Drum and Bass.

Je weet wat ik bedoel, het is gewoon geweldig, voor mij, betrokken bij de scene te zijn en komen hier, en gewoon iedereen wil gewoon horen Drum and Bass, niets anders dan Drum and Bass.

En dat is geweldig, het is een geweldige ervaring. Het is wicked, het is verfrissend.

Let It Roll 2013

Ik heb altijd geweten dat Tsjechië was zal gaaf. De enige club waar ik heb gespeeld is Roxy (www.roxy.cz) en dat was enorm, het was uitverkocht, en dat was waarschijnlijk ongeveer een jaar geleden. Als ik had alleen een paar nummers uit, en de reactie hier was geweldig.

Eigenlijk kwam ik hier drie of vier jaar geleden, op een prikkie, en de beste man van de man die ging trouwen was Cyantific, Hij werd geboekt om het festival Hospitality nacht doen. Ik was niet eens ondertekend om Ram door dan, het was zo goed, het was gewoon een van die nachten toen iedereen drinken. Wij partij vrij hard.

Dus dat was mijn eerste keer, en ik herinner me zeggen aan de promoter zoals, boeken me volgend jaar, boeken me volgend jaar. Dus een paar jaar geleden hebben ze mij geboekt. En ik kwam hier en had mijn eerste ervaring die is geweldig.

En dan dit jaar je wilt, voor het sorteren van de buurt van de headlinings, het is gewoon geweldig, het is gewoon geweldig man, het is een groot ding.


Weet u hoeveel landen u geweest, Ik bedoel net als DJ?

Geen, nou ik bedoel als dit jaar, Ik heb waarschijnlijk de hele wereld gedaan. Ik bedoel, ik heb niet gespeeld in Azië, dat is iets waar ik echt wil spelen.


Dubai misschien?

Geen, nou ik heb stroom door er. Blijkbaar, de promotor van de grote club scene in Dubai is hier vanavond, me dus vragen is interessant. Dus ja heb ik niet gedaan Azië, Ik heb niet gedaan Dubai, Ik heb niet gedaan Afrika, maar, Ik heb Amerika gedaan, Ik heb het heel Amerika gedaan dit jaar, Ik speelde de westkust van vorig jaar.

Het is gewoon een geweldige kans, weet je wat ik bedoel als, Ik heb het EXIT Festival gedaan (Servië), Ik doe Pukkelpop (België), Ik ben bezig met Outlook Festival (Kroatië), veel festivals in Engeland. Ik Gemiddeld is het gewoon een geweldige kans die je kent.

Vroeger was ik een tuinman te zijn. Zodat je weet wat ik wil Gemiddeld voordat ik dit deed, Vroeger was ik een tuinman te zijn, Ik gebruikte om te verdienen 45 pond per dag. Vroeger hield ik dat. En ik gebruikt om een ​​deel van mijn werk doen na Tunes. Ik gebruikte om naar huis te gaan, 5 uur, opstarten mijn computer en start maken Tunes.

En dus nu om te kunnen om de wereld te reizen en DJ voor verschillende menigten, zie de verschillende reacties op verschillende Tunes, en eigenlijk krijg je een interpretatie van, zoals wat voor soort muziek Amerika doen zoals, wat voor soort Drum and bass ze willen.

Tsjechische Republiek, en als Frankrijk, waar zijn jullie van, Europa is de centrale hub voor de Drum and Bass, dat is wat ik vind. De Britse overwegend uiteraard, het is van daar maar Europa, zoals uw wetgeving, jullie regeringen wetgeving maakt grotere partij.

interview-wilkinson-photo2

Je weet wel, zoals vanavond, je bent afvuren vuurwerk uit het hoofdpodium, regenen vuur op de menigte. Als dat in het Verenigd Koninkrijk, je weet dat de brandweer zou sluiten die naar beneden, maar omdat het in Tsjechië, het is toegestaan ​​en eigenlijk was het gewoon geweldig weet je wat ik bedoel, en de openingsscène was geweldig, en spectaculaire.

En dat is het ding met Europa die je kent, iedereen is een beetje meer relaxte, ze willen komen en hebben een goede tijd, de politie niet de moeite je te veel, zoals in het Verenigd Koninkrijk dat is erg overheersend, en in de VS is het een geweldige scene zoals overal in Europa.


Dus ik hoorde Hearbeat vanavond, die net werd vrijgegeven, hoe heeft het publiek reageren en is het een voorgerecht voor een LP coming out echt snel?

Het ding met Heartbeat is als, het technisch halve tijd Drum and Bass. Je weet dat ik heb het blussen van Drum and Bass records voor drie jaar nu, en je weet, het is gewoon een van die platen die ik schreef een tijdje geleden, en ik wilde niet te schrijven voor het blussen, Ik schreef het te geven aan iemand anders om een ​​soort van zingen op.

Maar toen iedereen was als waarom ga je niet gedoofd zelf, je weet, iets anders. Je weet dat ik wil niet te worden beperkt tot Drum and Bass door mijn hele carrière, omdat je weet dat na een tijdje, je wil gewoon dingen ontdekken.

Dus ik heb zet het uit en ik zorgde ervoor dat we hadden remixes te steunen, want voor mij, het is half time, zodat u weet, Kelk en Teebe ik hou van die jongens, ze sloeg de remix, MindVortex aswell. Het is als een meer commerciële plaat, Ik bedoel, ik heb altijd van P. Geld en ik wilde met hem werken, en dat is al een persoonlijk ding dat ik wilde doen.

Je weet dat ik nooit gedicteerd door een etiket of mijn fans, Ik leg uit wat ik wil blussen. Aan het eind van de dag, natuurlijk als het stront, dan kan niemand het gaan blussen. Maar als ze het leuk vinden, je weet, Ik zet het uit.

Mijn volgende plaat voordat het album is gonna een Drum and Bass record, en mijn album is net als 70 procent Drum and Bass toch, weet je wat ik bedoel, zo goed 80 procent Drum and Bass, dus voor mij, om te luisteren naar een album, moet je je pauzes in het album. Je moet je momenten hebben waar het vertraagt, het is iets een beetje anders.

Let It Roll 2013

Dat is echt wat ik deed met Heartbeat, je weet, Ik heb stak Drum and Bass records na Drum and Bass platen, Ik wil mensen laten zien dat ik dit soort dingen kan maken. Dan ga ik terug gekomen met een andere Drum and Bass opnemen, Ik wil blijven maken Drum and Bass, Ik bedoel, dat is wat ik hou, dat is wat ik DJ vanavond, dat is wat ik reis de wereld probeert te onderwijzen mensen om te doen, weet je wat ik bedoel.

Je gaat een aantal plaatsen, en ze zijn als wat is Drum and Bass? Je weet dat ik doe deze festivals, want ik ben nu gezien als een meer commerciële handeling, het eigenlijk geeft mij de gelegenheid. Waar sommige mensen zouden zeggen:, oh ja je weet dat je het maken van deze commerciële muziek. Nou mijn standpunt is eigenlijk, wat ik doe is dat ik de invoering van mensen.

Als ik ga en uit te spelen, Ik zou Heartbeat spelen, en dat is niet Drum and Bass. Door het te mengen met de remix, dan is het alsof OK wat is dit? Het is Drum and Bass, en dan heb ik het te mengen met een ander uur ter waarde van Drum and Bass en de mensen zijn als OK, Ik hou van Drum and Bass. Dat is hoe ik werd voorgesteld aan het.


Je neemt deel aan iets, zodat als Drum and Bass niet alleen blijven een subcultuur, rechts?

Ja ik denk dat mensen hebben het al eerder gedaan, zoals Chase and Status, Subfocus, DJ Fresh, weet je wat ik bedoel. Maar het is over het opleiden van mensen, en het is net als het meer mensen die uw muziek houden, hoe beter de shows. En het is beter voor de muziek op een geheel.

Binnen de Drum and Bass, er is zo veel underground labels. Nou niet eens underground labels, zoals Kritische, als Virus, ze nemen over de etappes, ze hebben hun eigen podium vanavond. Je hebt als Shogun, je weet, zelfs Ram, ze kunnen blussen meer commerciële dingen, maar ze kunnen blussen harde muziek, en het is gewoon steeds meer mensen bij betrokken zijn en het is alleen maar een goede zaak, weet je wat ik bedoel.

Er is niet zoiets als het houden van iets heel klein en net strak, omdat aan het eind van de dag, mensen groeien uit het. En moet je nieuwe mensen in te brengen, je nodig hebt om nieuwe mensen te introduceren in muziek en dat is wat ik probeer te doen. En dan is mijn sets worden voornamelijk Drum and Bass, dus dat is mijn idee dat je weet, en dat is wat ik leef door in principe.


Sommige mensen zullen willen weten hoe het komt dat u produceert, maken Collabs, werken, is het via internet, samen in de studio. Hoe werd deze nieuwe LP Lazers Inbegrepen niet gemaakt?

Persoonlijk, het ding met de productie is dat het is iets dat in de tijd gebeurt, en ik altijd vind dat je nodig hebt om een ​​lucht ontwikkelen. Dus mijn lucht ontwikkeld over ongeveer, Ik bedoel ik begonnen met het maken van muziek toen ik 14, en ik werd ondertekend om Ram toen ik 21 dus dat was zeven jaar van de soort van het ontwikkelen van mijn productie.

Ik over het algemeen produceren mijn muziek op mijn eigen, en ik net over artiesten als vocalist, dus ik maak een melodie en dan zal ik net als gelijk, Ik hou van deze zanger, laten we gaan in de studio, laten we nemen een aantal vocals voor die track.

Let It Roll 2013

Ik heb gewerkt met een jongen genaamd Brad, die deel uitmaakt van de Nextmen (thenextmen.com), ze zijn als een hiphop groep en hij is muzikaal geweldig, weet je wat ik bedoel, dus ik heb met hem gewerkt op als twee nummers op mijn album. En het is zoals het brengt dat verschillende soort muzikale hoofden, voor mij moet je inspireren door andere mensen om een ​​album echt divers, dat is wat ik wilde doen.

Als producent, je nodig hebt om comfortabel te krijgen, je hoeft niet te veel geld besteden aan deze belachelijke buggings, Ik zag een aantal mensen besteden veel geld op deze Buggins, omdat aan het eind van de dag, je moet leren hoe je de buggings gebruiken voordat u ze in gebruik.

Ik gebruik Logic, Ik gebruik echt basic Logic buggings, maar ik gebruik Massive, Ik gebruik Razor, en ik gebruik Predator, en ik gebruik EXS24, het is een sampler. Dat is zo ongeveer wat ik doe, en ik denk dat is al wat je moet doen, je weet, het wordt steeds uw niveaus rechter.

Mijn beats zijn alle monsters, dus ik breakbeats proeven, klassiek, je weet wel, zoals, 'Denken’ breken, uiteraard de Amen break, door de Winstons broers (http://www.bbc.co.uk/programmes/p00hc8sf). Het is allemaal monsters echt, en dat is fundamenteel wat Drum and Bass kwam uit, monsters.


Ik herinner me dat je in Parijs met Stamina MC, en hij was niet alleen het doen van de MC, hij zong, en het was geweldig. Kom je terug naar Frankrijk?

Nou weet je wat, Ik moet zeggen dat dit voor het Franse volk. Jungle Juice, Arnaud en Olivier, ze hebben me mijn eerste internationale boeking, Ik herinner het me duidelijk. Charly uit de Dirtyphonics, Hij vertelde hen, ze waren als we nodig hebben om iemand te boeken, iemand goedkoop, iemand die nieuwe. Dus ik herinner me mijn eerste boeking 150 pond en het in 2010, en ik herinner me dat ik op deze Eurostar en ik was als wow, Ik ga naar Frankrijk, Ik ga spelen om een ​​heleboel mensen die niet spreken mijn taal zo goed als ik.

En sindsdien, die jongens zijn geweest, Ik hou van ze, ze zijn de aardigste mensen en gooien ze echt goede partijen. Ik bedoel Cabaret Sauvage, Ik speelde er een paar keer, het is gewoon geweldig. Maar het is het feit dat het een circustent, en ik heb liefde voor die jongens en ik hou van Frankrijk. Ik heb er gedaan een paar goede shows, Ik heb gespeeld voor andere initiatiefnemers, maar Arnaud en Olivier, ze zijn als echt goede vrienden van mij, en ze gooien grote partijen, waarschijnlijk de beste tijd van mijn carrière in de DJ zijn geweest met die jongens.

[EDIT]
Wilkinson zal zijn bij Let It Roll Open Air 2014

http://www.ilovedrumnbass.com/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://www.ilovedrumnbass.com/en/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://ildnb.com?p=10075

Over

Ik ben een junglist. Periode!

Getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Geplaatst in BassJunkees, DrumnBass, Evenementen, Gigs, Gast DJ, Ik houd van Drum & Bas, Interview, Interview, Jegeor, Let It Roll 2013, Party Reviews, Foto's, UK, Wilkinson
Radio's
Beschikbare Streams 4

BassJunkees.com

ILoveDrumnBass
Let It Roll Frankrijk
Bassjunkees Radio
Aanbiedingen Avonden !
  • Geen evenementen
AEC v1.0.4
Categorieën