10 minutter med Mark Wilkinson på LET IT ROLL Festival 2013 – Benešov, CZ

interview-wilkinson-header
Hvordan var din show i kveld?

Mitt show, det er gal mann, Jeg kom hit en time før min satt og Ed Rush & Optisk kom før meg, vikar for MindVortex som er en hyggelig overraskelse for publikum.

Og det er bare fantastisk, dette ting jeg elsker om Tsjekkia, som de elsker sin Drum and Bass du vet. Du har en festival akkurat nå, og vi har fått Ram Records overta en scene, og du har Virus scenen, så det er alt Drum and Bass.

Du vet hva jeg mener, det er bare flott, for meg, å være involvert i scenen og komme ut her, og bare alle vil bare høre Drum and Bass, ingenting annet, men Drum and Bass.

Og det er flott, det er en fantastisk opplevelse. Det er ond, det er forfriskende.

Let It Roll 2013

Jeg har alltid visst at Tsjekkia skulle være ond. Den eneste klubben jeg har spilt på er Roxy (www.roxy.cz) og det var massiv, det ble utsolgt, og det var trolig om over et år siden. Når jeg bare hadde noen låter ut, og reaksjonen her var utrolig.

Egentlig kom jeg her tre eller fire år siden, på et utdrikningslag, og den beste mannen til han som skulle gifte seg var Cyantific, han ble booket til å gjøre festivalen Hospitality natt. Jeg var ikke engang signert til Ram da, det var så bra, det var bare en av de nettene når alle var drikker. Vi parti ganske hardt.

Så det var min første gang, og jeg husker jeg sa til arrangøren som, bestille meg neste år, bestille meg neste år. Så et par år siden de booket meg. Og jeg kom hit, og hadde min første erfaring som er kjempebra.

Og så dette året du liker, å slags være i nærheten av taktrekk, det er bare fantastisk, det er bare stor mann, det er en stor ting.


Vet du hvor mange land du har vært på, Jeg mener akkurat som en DJ?

Ikke, vel jeg mener som i år, Jeg har sikkert gjort hele verden. Jeg mener jeg har ikke spilt i Asia, som er et sted jeg virkelig vil spille.


Dubai kanskje?

Ikke, Vel jeg har flyt gjennom det. Angivelig, arrangøren av den store klubbscenen i Dubai er her i kveld, så spør meg er interessant. Så ja jeg har ikke gjort Asia, Jeg har ikke gjort Dubai, Jeg har ikke gjort Afrika, men, Jeg har gjort Amerika, Jeg har gjort hele Amerika i år, Jeg spilte vestkysten i fjor.

Det er bare en fantastisk mulighet, vet du hva jeg mener som, Jeg har gjort EXIT Festival (Serbia), Jeg gjør Pukkelpop (Belgia), Jeg gjør Outlook Festival (Kroatia), mange festivaler i England. Jeg Gjennomsnittlig det er bare en fantastisk mulighet du vet.

Jeg pleide å være en Gardener. Så du vet hva jeg liker Gjennomsnittlig før jeg gjorde dette, Jeg pleide å være en Gardener, Jeg pleide å tjene 45 hamre en dag. Jeg pleide å elske det. Og jeg pleide å gjøre noe av arbeidet mitt etter Tunes. Jeg pleide å gå hjem, 5 o'clock, starte opp datamaskinen min og begynne å lage Tunes.

Og så nå å kunne reise verden rundt og DJ foran ulike folkemengder, se de forskjellige reaksjonene til forskjellige Tunes, og faktisk du får en tolkning av som hva slags musikk gjør Amerika som, hva slags Drum and bass de liker.

Czech Republic, og som Frankrike, hvor dere er fra, Europa er det sentrale knutepunkt for Drum and Bass, det er det jeg finner. Den britiske overveiende åpenbart, det er derfra, men Europa, som lovgivningen din, din regjeringer lovgivning tillater større parti.

interview-wilkinson-photo2

Du vet like i kveld, du skyter fyrverkeri av hovedscenen, regner ild ned på mengden. Hvis det var i Storbritannia, du vet brannvesenet ville stenge det ned, men fordi det er i Tsjekkia, det er lov og faktisk det var bare fantastisk vet du hva jeg mener, og åpningen scenen var fantastisk, og spektakulære.

Og det er tingen med Europa, vet du, alle er litt mer avslappet, de vil komme ut og ha en god tid, politiet ikke bry deg for mye, som i Storbritannia som er veldig dominerende, og i USA er det en fantastisk scene som overalt rundt i Europa.


Så hørte jeg Hearbeat i kveld, som ble nettopp lansert, hvordan gjorde publikum reagerer, og er det en forrett for en LP som kommer ut veldig snart?

Saken med Heartbeat er som, det er teknisk pause Drum and Bass. Du vet at jeg har vært å sette ut Drum and Bass poster i tre år nå, og du vet, det er bare en av de postene som jeg skrev for en stund siden, og jeg mente ikke å skrive det å sette ut, Jeg skrev det for å gi til noen andre å slags synge på.

Men da alle var som hvorfor ikke du sette den ut selv, du vet, noe annerledes. Du vet at jeg ikke vil være begrenset til Drum and Bass gjennom hele min karriere, fordi du vet etter en stund, du vil bare utforske ting.

Så jeg har lagt det ut, og jeg sørget for at vi hadde remixer for å støtte den, fordi for meg, det er pause, slik at du vet, Beger og Teebe Jeg elsker de gutta, de knuste remix, MindVortex aswell. Det er som en mer kommersiell rekord, Jeg mener jeg har alltid elsket P. Penger og jeg ønsket å jobbe med ham, og det har vært en personlig ting som jeg ønsket å gjøre.

Du vet jeg har aldri blitt diktert av en etikett eller mine fans, Jeg legger ut hva jeg ønsker å sette ut. På slutten av dagen, selvsagt hvis det er dritt, så ingen kommer til sette den ut. Men hvis de liker det, du vet, Jeg skal sette den ut.

Min neste post før albumet skal bli en Drum and Bass posten, og albumet mitt er som 70 prosent Drum and Bass likevel, vet du hva jeg mener, så godt 80 prosent Drum and Bass, så for meg, å lytte til et album, du må ha pauser i albumet. Du må ha dine øyeblikk der det bremser ned, det er noe litt annerledes.

Let It Roll 2013

Det er egentlig det jeg gjorde med Heartbeat, du vet, Jeg har satt ut Drum and Bass poster etter Drum and Bass poster, Jeg vil vise folk at jeg kan gjøre denne typen ting. Da skal jeg komme tilbake med en annen Drum and Bass posten, Jeg vil fortsette å lage Drum and Bass, Jeg mener det er det jeg elsker, det er det jeg DJ ut i kveld, det er det jeg reise verden prøver å utdanne folk til å gjøre, du vet hva jeg mener.

Du går noen steder, og de er som hva er Drum and Bass? Du vet jeg disse festivalene, fordi jeg sett nå som en mer kommersiell handling, det faktisk gir meg muligheten. Der noen mennesker kan si, oh yeah du vet at du gjør dette kommersiell musikk. Vel mitt synspunkt er faktisk, hva jeg gjør er jeg introdusere folk.

Når jeg gå og spille ut, Jeg kan spille Heartbeat, og det er ikke å Drum and Bass. Ved å blande den med remix, så det er som OK hva er dette? Det er Drum and Bass, og da jeg blande det inn med en time igjen av Drum and Bass og folk er like OK, Jeg liker Drum and Bass. Det var slik jeg ble introdusert til det.


Du tar del i noe så at som Drum and Bass forblir ikke bare en subkultur, høyre?

Ja jeg tror folk har gjort det før som Chase and Status, Subfocus, DJ Fresh, du vet hva jeg mener. Men det handler om å utdanne folk, og det er som jo flere mennesker som elsker musikken din, jo bedre show. Og det er bedre for musikken på en helt.

Innenfor Drum and Bass, det er så mange underjordiske etiketter. Vel ikke engang underjordiske etiketter, som kritisk, som Virus, de tar over stadier, de har fått sin egen scene i kveld. Du har som Shogun, du vet, selv Ram, de kan sette ut mer kommersielle ting, men de kan sette ut hard musikk, og det er bare å få flere personer involvert i det, og det er bare en god ting, du vet hva jeg mener.

Det finnes ikke noe slikt som å holde noe veldig lite og bare stramt, fordi ved slutten av dagen, folk vokser det av seg. Og du trenger å ta med nye mennesker i, du trenger for å introdusere nye mennesker inn musikk og det er det jeg prøver å gjøre. Og så mine settene er overveiende Drum and Bass, så det er min idé du vet, og det er det jeg lever ved utgangspunktet.


Noen mennesker vil vite hvordan det er at du produserer, gjøre Collabs, arbeide, er det over Internett, sammen i studio. Hvordan ble denne nye LP Lazers Ikke inkludert gjort?

Personlig, tingen med produksjonen er at det er noe som skjer over tid, og jeg har alltid synes at du trenger å utvikle en luft. Så min luft utviklet over ca, Jeg mener jeg begynte å lage låter da jeg var 14, og jeg fikk signert til Ram da jeg var 21 så det var sju år med slag for å utvikle min produksjon.

Jeg generelt produsere mine låter på min egen, og jeg har artister som vokalist, så jeg lage en låt og så skal jeg være som rett, Jeg elsker dette vokalist, la oss gå i studio, la oss spille inn noen vokal for det sporet.

Let It Roll 2013

Jeg har jobbet med en fyr som heter Brad, som er en del av Nextmen (thenextmen.com), de er som en hiphop gruppe og han er musikalsk fantastisk, vet du hva jeg mener, så jeg har jobbet med ham på som to låtene på albumet mitt. Og det er som det bringer som annen slags musikalske hoder, for meg må du ta inspirasjon fra andre mennesker for å lage et album virkelig mangfoldig, som er det jeg ønsket å gjøre.

Som produsent, du trenger for å bli komfortabel, du trenger ikke å bruke masse penger på disse latterlige buggings, Jeg så noen mennesker bruker masse penger på disse buggins, fordi ved slutten av dagen, du trenger å lære hvordan du bruker buggings før du begynner å bruke dem.

Jeg bruker Logic, Jeg bruker veldig grunnleggende logikken buggings, men jeg bruker Massive, Jeg bruker Razor, og jeg bruker Predator, og jeg bruker EXS24, det er en sampler. Det er ganske mye hva jeg gjør, og jeg tror det er al du trenger å gjøre, du vet, det blir nivåene rett.

Mine beats er alle prøvene, så jeg prøve breakbeats, classic, du vet like, 'Tror’ bryte, åpenbart Amen break, av Winstons brødrene (http://www.bbc.co.uk/programmes/p00hc8sf). Det er alle prøver virkelig, og det er fundamentalt hva Drum and Bass kom fra, prøver.


Jeg husker jeg ser deg i Paris med Stamina MC, og han var ikke bare å gjøre MC, han sang, og det var fantastisk. Kommer du tilbake til Frankrike?

Vel du vet hva, Jeg må si at dette for det franske folket. Jungle Juice, Arnaud og Olivier, de har fått meg min første internasjonale booking, Jeg husker det tydelig. Charly fra Dirtyphonics, han fortalte dem, de var som vi trenger å bestille noen, noen billig, noen som er nytt. Så jeg husker å få min første bestilling 150 pounds og det var i 2010, og jeg husker å få på denne Eurostar og jeg var som wow, Jeg skal til Frankrike, Jeg skal spille til en haug med folk som ikke snakker språket mitt så godt som jeg gjør.

Og siden da, disse gutta har vært, Jeg elsker dem, de er de hyggeligste menneskene og kaste de virkelig gode partier. Jeg mener Cabaret Sauvage, Jeg spilte der et par ganger, det er bare fantastisk. Men det er det faktum at det er et sirkustelt, og jeg har kjærlighet for disse gutta, og jeg elsker Frankrike. Jeg har gjort noen gode viser det, Jeg har spilt for andre arrangører, men Arnaud og Olivier, de er som virkelig nære venner av meg, og de kaster store partier, sannsynligvis den beste tiden av min karriere i DJ har vært med disse guttene.

[EDIT]
Wilkinson will be at LET IT ROLL Open Air 2014

http://www.ilovedrumnbass.com/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://www.ilovedrumnbass.com/en/2014/04/let-it-roll-2014-dans-moins-de-100-jours/
http://ildnb.com?p=10075

Om

Jeg er en junglist. Periode!

Tagget med: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Postet i BassJunkees, Drumnbass, Hendelser, Gigs, Gjest DJ, I Love Drum & Bass, Intervju, Intervju, Jegeor, Let It Roll 2013, Partiet Anmeldelser, Bilder, Storbritannia, Wilkinson
Radioer
Tilgjengelige Streams 4

BassJunkees.com

ILoveDrumnBass
Let It Roll Frankrike
Bassjunkees Radio
Kvelder tips !
  • Ingen kommende arrangement
AEC v1.0.4
Kategorier